Life

Oana Zăvoranu a recunoscut. Ea și Alex Ashraf au avut probleme în căsnicie. Ce s-a întâmplat între cei doi

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au trecut prin momente dificile. Cei doi au decis să spună tot adevărul, după ce au apărut mai multe zvonuri.
26.08.2021 | 15:33
Oana Zavoranu a recunoscut Ea si Alex Ashraf au avut probleme in casnicie Ce sa intamplat intre cei doi
Oana Zăvoranu a recunoscut. Ea și Alex Ashraf au avut probleme în căsnicie. Ce s-a întâmplat între cei doi. Sursă foto: instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf au recunoscut că au avut probleme în căsnicie. Oana a fost mereu cât se poate de directă așa că nu a ascuns nimic. A recunoscut că ea și soțul ei au avut unele neînțelegeri dar în final totul s-a rezolvat.

În urmă cu aproape un an, în presă s-a scris că cei doi ar fi fost la un pas de divorț.

Oana și Alex s-au căsătorit în 2016, iar atunci spuneau că sunt îndrăgostiți nebunește unul de celălalt.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a recunoscut. Ea și Alex Ashraf au avut probleme în căsnicie

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai cunoscute vedete din România. Ea a fost mereu în centrul atenției spre deosebire de actualul ei soț, Alex Ashraf, care a stat departe de lumina reflectoarelor.

Au fost zvonuri potrivit cărora căsnicia celor doi nu ar fi fost una tocmai liniștită. S-a spus chiar că ar fi fost la un pas de divorț. Așa cum se știe, Oana a fost mereu o persoană asumată care a spus lucrurilor pe nume.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat între cei doi

Vedeta a povestit tot ce s-a întâmplat, dar și cum și-a salvat mariajul.

“Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra.

Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe.

ADVERTISEMENT

Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva. Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a spus Oana Zăvoranu, la „Showbiz Report” de la Antena Stars.

Soțul Oanei spune că problemele au apărut pentru că fiecare avea un program extrem de încărcat.

ADVERTISEMENT

“Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a spus Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu și Alex își doresc să devină părinți cât mai repede. Așa că, bruneta s-a gândit să apeleze la o mamă surogat și a găsit deja o clinică în Ucraina.

ADVERTISEMENT