Life

Oana Zăvoranu a scos artileria grea: cum s-a făcut de râs Oana Roman în văzul lumii

20.01.2021 | 13:01
Oana Zavoranu a scos artileria grea cum sa facut de ras Oana Roman in vazul lumii
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu le arată fanilor ei zi de zi pe contul personal de Instagram derapajele vedetelor din România și felul în care, uneori, acestea se fac de râs. 

Una din abonatele rubricilor ei de satiră și umor de pe Instastory este Oana Roman, pe care Zăvoranu a atenționat-o să fie mai atentă cu Photoshopul deoarece le arată oamenilor o față falsă, umblată din aplicații, nu fața ei adevărată.

ADVERTISEMENT

Ca să dovedească faptul că Oana Roman îi minte pe fani cu aparițiile sale, schimbându-și complet chipul din filtrele de pe telefonul mobil, a pus două fotografii comparând-o pe Oana cea retușată cu fața reală a vedetei dintr-un videoclip postat, culmea, tot de ea.

Oana Zăvoranu a arătat cum s-a făcut din nou de râs Oana Roman

Actrița din telenovela „Numai iubirea” a amintit de diplomele cu care Oana Roman se tot laudă, aceasta terminând studiile la Sorbona, dorind să scoată în evidență că toate facultățile sale nu se văd în ceea ce face pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana Roman a postat o fotografie vizibil photoshopată chiar și pentru cei care nu se pricep la aplicațiile de înfrumusețare a feței, în pozele în care vrei să eludezi realitatea, iar Zăvoranu a fost pe fază.

„Singură acasă. După mulți ani. Nici nu știu ce să fac”, a scris Oana Roman la fotografia editată, iar actrița a venit cu un răspuns pentru ea: „Păi ce să faci? Uite, rupi Photoshopul! Nici nu te-am mai recunoscut, Sorbono”.

ADVERTISEMENT
oana zăvoranu
Oana Zăvoranu le-a arătat fanilor cum a uitat Oana Roman să se mai photoshopeze într-un videoclip de pe Instastory

„Pur și simplu de la atâtea diplome nu mai pricepe”

După ce a postat fotografia cu fața ei retușată din aplicație, Oana Roman a uitat complet că poate să facă asta mai greu într-un videoclip, iar la următoare postare le-a spus fanilor că pregătește o salată lejeră, ea fiind mai tot timpul la dietă.

„Și uite imediat. A uitat că acu o poză a rupt Photosohopul. Mă, să-i spună cineva ăsteia că e jale, pur și simplu de la atâtea diplome nu mai pricepe”, a scris amuzată Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare de televiziune și actriță în mai multe seriale de succes a început o adevărată campanie împotriva vedetelor din România care o fac pe influencerele pe Instagram, iar la finalul anului trecut și-a lansat chiar o emisiune săptămânală pe Youtube în care le toacă pe cele mai cunoscute prezențe feminine din showbiz-ul mioritic.

 

ADVERTISEMENT