Life

Oana Zăvoranu, acuzații grave la adresa Ramonei Gabor. Ce face sora Monicăi, de fapt, în Dubai

16.02.2021 | 16:19
Oana Zavoranu acuzatii grave la adresa Ramonei Gabor Ce face sora Monicai de fapt in Dubai
Oana Zăvoranu, critici dure la adresa Ramonei Gabor. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu îi dedică noul episod al emisiunii sale de pe Youtube Ramonei Gabor, iar declarațiile actriței trag semne de întrebări cu privire la adevărata ocupație a surorii fostei doamnei Columbeanu în țara șeicilor.

Oana a remarcat de pe story-urile surorii Monicăi Gabor viața de lux pe care aceasta o duce în Emiratele Arabe, însă susține că totul este o mascaradă.

ADVERTISEMENT

În realitate, Ramona nu ar duce viața de huzur cu care se laudă pe contul ei de Instagram, ci ar trăi într-un apartament modest, iar de gol a dat-o chiar prietena ei Bianca Drăgușanu atunci când a vizitat-o, susține Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre Ramona Gabor: „E o mare minciună”

„S-a dus Buzilă la Guliver și, ce să vezi, Guliver stă într-un apartament modest, ea numai story-urile le face în tot felul de localuri”, susține Oana.

ADVERTISEMENT

„Aici e o șmecherie. Profitând că sunt în țări îndepărtate, mint, totul e un miraj. Practic, milionarii ăia, trag de ele, șeicii, de fapt e o mare minciună, pentru că ele de fapt fac lucruri dubioase”, dezvăluie actrița pe pagina ei de Youtube.

„Ați văzut voi pe la vreo șmecheră de la Hollywood story-uri cu caviari și poșete? Ați văzut șeicii să-și arate chiloți de aur? Să zică ăia my underwear is goldeanu?”, se întreabă Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Show-ul actriței are un public tot mai numeros

Nu este prima oară când Oana se leagă de Ramona Gabor, iar sora Monicăi nu e prima vedetă căreia îi dedică minute întregi în emisiunea ei.

Printre victimele vedetei se numără Oana Roman, Diana Munteanu, Andreea Mantea și Cristina Ich. Totul a început când pe la sfârșitul anului trecut, Oana a început să le critice pe vedetele care se cred influencerițe promovând tot felul de produse pe conturile lor de Instagram de unde fac bani frumoși.

ADVERTISEMENT

Fanii i-au sugerat Oanei să facă o emisiune cu toate postările acestor vedete, iar în luna decembrie 2020 s-a născut și proiectul de pe Youtube care se bucură de o audiență destul de mare, în fiecare miercuri.

 

ADVERTISEMENT