Life

Oana Zăvoranu, adevărul despre colaborarea cu Primăria Sectorului 5. De ce nu încasează niciun ban pentru postul de director de Comunicare

Oana Zăvoranu a fost numită director de comunicare în cadrul Primăriei Sector 5, iar acum cunoscuta actriță a dezvăluit adevărul despre colaborarea semnată cu Cristian Popescu Piedone.
12.11.2021 | 15:50
Oana Zavoranu adevarul despre colaborarea cu Primaria Sectorului 5 De ce nu incaseaza niciun ban pentru postul de director de Comunicare
ADVERTISEMENT

Vedeta este tare mândră de noul loc de muncă și consideră că se va descurca de minune în acest post, asta pentru că are calitățile necesare pe partea de comunicare.

Frumoasa brunetă a fost primită cu brațele deschise de edilul Cristian Popescu Piedone, cu care s-a fotografiat chiar în biroul de la primărie.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a vorbit și despre banii pe care ar urma să-i primească, mărturisind că nu este vorba de nicio sumă. Actrița este voluntar în calitate de director de comunicare.

Oana Zăvoranu, numită director de comunicare la Primărie Sectorului 5. De ce nu este plătită

Chiar și așa Oana Zăvoranu susține că are foarte multe lucruri de spus, dar mai ales de făcut, ceea ce înseamnă că este pusă pe treabă.

ADVERTISEMENT

În plus, fosta soție a lui Pepe consideră că showbiz-ul românesc a învățat-o foarte multe chestiuni pe care, cu siguranță, le va pune în aplicare la Primăria Sectorului 5.

Cu zâmbetul pe buze și cu încredere în mine, eu nu sunt angajatul primăriei, eu nu sunt plătită, nu sunt remunerată, nu ajung la Oana Zăvoranu în buzunar bani publici.

ADVERTISEMENT

Pur și simplu consider că am lucruri de spus, de făcut, mă voi ocupa de partea de comunicare, de tot ce înseamnă mass-media, showbiz. 

Mi-am descoperit și calități de bun manager, bun gospodar, așa sunt eu în casa mea, în business-urile mele, mi le gospodăresc eu cu soțul meu, dar mai ales în primul rând cu mine”, a declarat actrița în emisiunea Xtra Night Show, de la Antena Stars.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, o adevărată luptătoare. Ce le-a spus fanilor

Oana Zăvoranu demonstrează că are atuurile necesare să fie implicată în postul de la Primăria Sectorului 5. Actrița este o adevărată luptătoare și nu lasă niciodată lucrurile neterminate.

Frumoasa brunetă a devenit cunoscută prin prisma telenovelelor în care a jucat, cât și prin intermediul scandalurilor pe care le-a avut cu regrateta sa mamă, Mărioara Zăvoranu.

Activă pe social media, vedeta împărtășește cu fanii foarte multe lucruri, recent spunându-le că vrea să evolueze, să fie o versiune mai bună decât cea care a fost cu o lună înainte.

Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu se străduiește să aibă grijă de cei care o iubesc și o apreciază, subliniind faptul că nimeni nu a rămas sărac după ce a dat mâna cu ea.

ADVERTISEMENT