Life

Oana Zăvoranu, amintiri dureroase din perioada divorțului de Pepe: “Este foarte greu…”

10.10.2020 | 19:23
Oana Zavoranu amintiri dureroase din perioada divortului de Pepe Este foarte greu
ADVERTISEMENT

La 9 ani de la divorțul de Pepe, Oana Zăvoranu a decis să își deschidă sufletul în fața susținătorilor și a oferit detalii despre despărțirea dintre ea și îndrăgitul cântăreț, după ce au fost împreună timp de 5 ani.

Oana Zăvoranu este o vedetă foarte activă pe rețelele de socializare și face adesea afirmații surprinzătoare, uimindu-și fanii cu sinceritatea de care dă dovadă.

ADVERTISEMENT

Recent, frumoasa brunetă a vorbit despre un subiect sensibil și le-a mărturisit urmăritorilor cum a reușit să treacă peste despărțirea de Pepe, amintindu-și cu tristețe de acea perioadă din viața ei.

Oana Zăvoranu, dezvăluiri surprinzătoare despre divorțul de Pepe

Deși a trecut aproape un deceniu de când s-a despărțit de Pepe, Oana Zăvoranu a declarat pe pagina sa de Instagram că divorțul a reprezentat o perioadă foarte grea pentru controversata actriță.

ADVERTISEMENT

Întrebată despre cum poate o femeie să rămână încrezătoare în sine după un divorț și o boală necruțătoare precum cancerul, Oana Zăvoranu a răspuns că este foarte importantă motivarea și puterea interioară pentru a trece peste momentul greu.

„Este foarte greu să treci prin asemenea traume și să îți revii. Depinde mult de cât de puternică ești tu de la mama ta și cum reușești singură să te motivezi sau ce anume te poate face să mergi mai departe în condițiile date. Multă sănătate și putere îți doresc” – Oana Zăvoranu

Acum, atât Oana, cât și Pepe sunt mai fericiți ca oricând, fiecare găsindu-și sufletul pereche. În timp ce Pepe este căsătorit cu Raluca Pastramă din 2012 și are două fetițe, Oana s-a cununat religios în 2017 cu Alex Ashraf, alături de care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Oana se poate declara, în sfârșit, o femeie împlinită, iar postările sale din ultimul timp indică faptul că se gândește să devină mamă.

ADVERTISEMENT

”Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie” -Oana Zăvoranu

„Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie 2017. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu? Eu m-am gândit să fiu sub acoperire, m-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă” – Oana Zăvoranu