Life

Oana Zăvoranu, anunț complet neașteptat. În ce domeniu caută vedeta investitori: ”Banii ne trebuie”

Oana Zăvoranu a făcut un anunț complet neașteptat. Vedeta caută investitori și se pare că se pregătește să activeze într-un nou domeniu.
16.06.2024 | 16:25
Oana Zavoranu anunt complet neasteptat In ce domeniu cauta vedeta investitori Banii ne trebuie
Oana Zăvoranu, anunț complet neașteptat. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele care își ține la curent fanii cu mai tot ceea ce se întâmplă în viața ei. Așa a făcut-o și de această dată, când le-a dezvăluit tuturor că este în căutarea unui investitor.

Oana Zăvoranu caută investitori

De-a lungul timpului, Oana Zăvoranu a activat în mai multe domenii și s-a implicat în mai multe afaceri. Vedeta a jucat în numeroase seriale consacrate și totodată deține și o clinică pe care a vrut să o aducă la cele mai înalte standarde.

ADVERTISEMENT

Vedeta a deschis și un magazin online și de asemenea, a întâmpinat și ceva probleme pe plan amoros cu partenerul său de viață, Alex Ashraf. Iată că acum însă, aceasta vrea să activeze într-un cu totul alt domeniu.

Într-o postare pe contul personal de socializare, Oana Zăvoranu a anunțat că vrea să intre în lumea cinematografiei. Aceasta a realizat două scenarii, deja înscrise la OSIM și are în plan să le aducă pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Pentru a face însă acest lucru, e nevoie de bani, după cum spune chiar vedeta. Aceasta le-a cerut ajutorul unor oameni care vor să investească și să ducă mai departe ideile sale. Oana Zăvoranu vrea seriale, dar și filme frumoase, iar cele scrise de ea ar putea fi pe placul multor persoane.

”Regizor avem, banii ne trebuie”

„M-am hotărât să fac ceea ce știu să fac cel mai bine și la ce mă și pricep să fac cel mai bine. Nu pot, însă, singură, ci cu ajutorul celor care au puterea financiară să o facă. Și am zis să las aici intenția, că mai departe Dumnezeu o duce acolo și la cine trebuie să ajungă. Am două scenarii înscrise la OSIM, după care se pot face niște filme și seriale sublime.

ADVERTISEMENT

Rog sponsorii interesați să investească și în filme/seriale frumoase, adevărate și care nu au mai fost făcute în România, să mă contacteze. Eu personal sunt sătulă de ghiorțăielile și penibilitățile de la TV și nu numai, trase parcă toate la indigo și făcute pe bază de nepotisme. Hai să facem și filme adevărate.”, a spus Oana Zăvoranu pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu are încredere în proiectele sale

Vedeta susține că pe lângă scenariu, are și un regizor. Pe de altă parte, este nevoie de bani pentru ca ideile sale să ajungă în final pe micile ecrane. În acest sens, Oana Zăvoranu i-a invitat pe cei care care vor să sponsorizeze aceste idei să se alăture proiectului.

ADVERTISEMENT

Aceasta a mai subliniat faptul că în România pot fi făcute și proiecte minunate cu actori buni. Iar acest lucru este și cel pe care ea își dorește să îl pună în practică odată cu noile sale producții.

„Regizor avem, banii, însă, ne trebuie. Nu extrem de mulți, că nu ciordim. Prin urmare, potențialii sponsori care doresc să se «înhame» alături de mine și echipa mea în proiecte cinematografice adevărate, rog să îmi scrie.

Se pot face proiecte minunate fără să mai depindem de ăștia cu nepotismele care v-au intoxicat cu actorașii troglodiți și care cred că de pe șanț sau din cluburi pot face pe bandă rulantă filme sau seriale la care se uită doar ei și familiile lor.”, a mai spus Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT