Life

Oana Zăvoranu, anunț despre emisiunea de pe YouTube: „Nu sunt făcută pentru lamentări și scuze”. Decizia radicală luată de vedetă

Oana Zăvoranu a făcut un anunț important despre emisiunea pe care o prezintă pe YouTube. Vedeta a luat o decizie radicală.
29.10.2021 | 12:04
Oana Zavoranu anunt despre emisiunea de pe YouTube Nu sunt facuta pentru lamentari si scuze Decizia radicala luata de vedeta
Oana Zăvoranu, anunț despre emisiunea de pe YouTube: „Nu sunt făcută pentru lamentări și scuze”. Decizia radicală luată de vedetă. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut un anunț legat de emisiunea ei de pe YouTube. Actrița i-a anunțat pe fani care este motivul pentru care emisiunea-pamflet nu va mai apărea o perioadă.

Vedeta a recunoscut că nu este mulțumită de cum este acum emisiunea. Aceasta va lua o pauză până va găsi echipa de filmare potrivită.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și-a dorit să facă o emisiune inedită, care nu a mai fost în România până acum. Din păcate, primul episod al noului sezon nu a fost realizat conform așteptărilor.

Oana Zăvoranu, anunț important despre emisiunea de pe YouTube

Oana Zăvoranu le-a explicat fanilor că emisiunea va apărea din nou atunci când va găsi echipa de filmare potrivită. Vedeta i-a concediat pe cei care se ocupau de emisiune până acum.

ADVERTISEMENT

„Emisiunea OANA SHOW sezonul 2 nu m-a satisfăcut pe MINE în primul rând și am decis să încetez orice colaborare cu o echipa care aproape un an a fost din punct de vedere al imaginii și sunetului mediocră și involutivă.  

Sunt un om perfecționist, dar extrem de ofertant și bun, lucru care în ziua de azi este rău, atâta vreme cât în România rar mai găsești oameni care să aprecieze un om care plătește tot, dă tot și nu se dă înapoi de la greu sau provocări.

ADVERTISEMENT

Le e bine să glgaie în ‘dolce far niente’ dar multe bufeuri gen ‘mă fac că muncesc și sunt obosit, dar tu plătește-mă Oana’. Nu stau, am pus doar lucrurile pe pauză și mă voi reîntoarce cât mai repede și așa cum vreau EU, CU O ECHIPĂ DE PRODUCȚIE ADEVĂRATĂ, adică EVOLUTIV, GLAMOUR ȘI TOP.

Nu sunt făcută pentru lamentări și scuze tupeistice când e tare simplu și ține de demnitate (dar nu e așa ceva în țara asta) să spui ‘nu știu mai mult și nu pot mai mult, dar vreau bani mulți și am coada ridicată ca o capră râioasă’.

ADVERTISEMENT

De jena lor nu le dau numele că mai au și mari pretenții de ‘oameni de tv’, dar de fapt sunt niște troglodiți”, a scris Oana Zăvoranu pe conturile de socializare.

Oana Zăvoranu le-a mai spus fanilor că va ține legătura cu ei pe Facebook și Instagram. Actrița nu are de gând să realizeze emisiunile într-un mod neprofesionist.

„Nu pot accepta să fac emisiuni în 2021 filmate cu aparate foto, plasme atârnate ca la țară și imagine de anii 80…cine știe cunoaște și nu intru mai mult în detalii”, a mai scris vedeta.

Ce au spus fanii despre noul format al emisiunii

Prima ediție a emisiunii nu a fost tocmai pe placul fanilor, care nu au apreciat noul format. De altfel, anumite aspecte, cum ar fi muzica din fundal sau decorul, au fost criticate de internauți.

Nici subiectele abordate în noul format al emisiunii nu au fost atractive pentru fani. Aceștia i-au sugerat vedetei să revină la emisiunea-pamflet din primul sezon.

Inițial, vedeta ironiza unele vedete din România, printre care Adelina Pestrițu, Cristina Ich sau Anda Adam. Iată doar câteva dintre comentariile internauților de la prima ediție a acestui sezon:

„Imagine fooarte proastă. Platoul oribil, nu te pune în valoare… discursul super fain, dar ceva lipșeste…calitatea primelor episoade este net superioară față de ce ai făcut în ultima perioadă…”

„Era mai fain decorul pe care l-ai avut înainte. Te scotea mai mult în evidență”, Este drăguț decorul nou, dar cred că îți stătea mai bine în cel pe care îl aveai, simplu cu diamante și cu tine în mijloc. Trebuie să fii TU în evidență, nu decorul.”

„Drăguț noul decor însă formatul vechi îmi plăcea mult mai mult. Oglinda cred că e de fapt un prompter și nu e deloc interesant când citești și nu te uiți la noi… Îmi plăcea înainte mult mai mult, iar de rubricile noi nu știu ce să spun… Am crezut că vei avea invitați…”

În ultimul episod postat, Oana Zăvoranu a citit câteva subiecte din presa mondenă, comentând știrile respective. Urmăritorii vedetei ar fi vrut să-și păstreze formatul și să le ironizeze pe vedetele din România.

„Acum citești presa? Îmi plăcea ce făceai în emisiunea anterioară (…) Era interesant înainte, dar presa pot să o citesc și eu, fără să fie interpretată”, a scris un fan.

ADVERTISEMENT