Life

Oana Zăvoranu, anunț uriaș! Ce se întâmplă cu emisiunea ei de pe Youtube. La asta puțini se așteptau

Oana Zăvoranu a făcut un anunț important pentru cei care o urmăresc pe rețelele de socializare, anunț care are legătură cu emisiunea ei de pe Youtube.
14.06.2021 | 12:50
Oana Zavoranu anunt urias Ce se intampla cu emisiunea ei de pe Youtube La asta putini se asteptau
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a dovedit că știe să se reinventeze de fiecare dată. Vedeta și-a lansat propria emisiune la finalul anului trecut, iar show-ul ei de pe Youtube a atras lumea încă de la primele ediții.

Actrița le-a promis fanilor că în momentul în care pagina ei de Youtube va avea 100.000 de subscriberi, va realiza câte două ediții pe săptămână.

ADVERTISEMENT

Numărul de urmăritori a fost atins, iar Querida pregătește o mare surpriză pentru cei care o apreciază. Potrivit anunțului făcut pe Instagram, vedeta și echipa ei au luat o pauză de la filmări. Din luna iulie promite să revoluționeze showbiz-ul.

Oana Zăvoranu merge mai departe cu emisiunea sa. Ce surpriză pregătește din iulie

Oana va pregăti un concept cu totul nou, unul pe care puțini îndrăznesc să îl facă. Pregătirile pentru noul studio sunt deja în toi, iar vedeta promite să nu dezamăgească.

ADVERTISEMENT

„Așadar, ne bucurăm toți de cele câteva săptămâni de vacanță pe care o împletim cu muncă susținută și prolifică. Și… totul pentru voi, fanii și susțînătorii mei, singurii care ați crezut in mine.

Ați înțeles mesajul meu și nu ați plecat urechile la toți/ toate scursurile care mă mâncau de cur pentru că nu au fost, nu sunt și nu vor ajunge la degetul meu mic, nici dacă se mai nasc de 10 ori ?”, este mesajul postat de Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Ideea de a face ceva în mediul online i-a văzut după ce a remarcat că ironiile sale la adresa vedetelor care promovează tot felul de produse pe rețelele de socializare au prins foarte bine la urmăritorii de pe Instagram.

Puține vedete au scăpat de criticile ei

Îndrăgita actriță nu a avut milă de nimeni. A criticat la un moment dat chiar și persoane apropiate, printre care prezentatorul Dan Capatos.

ADVERTISEMENT

Oana a dorit ca prin emisiunea ei să demaște anumite campanii de promovare făcute de vedetele de la noi. Evident, și-a atras numeroase critici din partea fanilor acestora, iar unele au dat-o în judecată pentru ce a spus despre ele.

Oana le-a dedicat ediții întregi unor personaje precum Oana Roman, Andreea Bănică sau Diana Munteanu, printre altele. În ultimele ediții a luat la puricat familiile de vedete. S-a luat și de maneliștii și asistentele de televiziune.

Unele artiste, precum Carmen de la Sălciua, nu s-au supărat pe vedetă, reușind să înțeleagă că totul este doar un pamflet.

 

ADVERTISEMENT