Life

Oana Zăvoranu, aroganță pe patru roți. Ce mașină de lux conduce actrița

30.03.2021 | 16:31
Oana Zavoranu aroganta pe patru roti Ce masina de lux conduce actrita
Oana Zăvoranu, aroganță pe patru roți. Ce mașină de lux conduce actrița. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este una dintre vedetele excentrice din showbiz-ul autohton, dovadă chiar mașina de lux pe care o conduce. Actrița din serialul „Sacrificiul” se bucură de un autoturism cu mulți cai putere sub capotă, dar și cu un preț pe măsură. 

Vedeta se laudă cu un bolid de lux, care valorează peste 100.000 de euro. Frumoasa brunetă investește enorm în mașini și nu este la prima aroganță de acest gen, în trecut având un autoturism de la aceeași marcă, dar cu o altă culoare.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, actrița se mândrește cu un bolid de lux la care doar puțini visează, Oana Zăvoranu aducându-i și câteva îmbunătățiri. Vedeta și-a tunat bijuteria pe patru roți, un Porsche de culoare neagră cu care nu trece neobservată în trafic.

Oana Zăvoranu, mândră de mașina sa. Ce bolid de lux deține actrița

Mașina nu este una nouă, ci a fost achiziționată în urmă cu mai bine de patru ani, după ce Oana Zăvoranu a intrat în posesia moștenirii de 60 de milioane de euro, de pe urma morții mamei sale, Marioara Zăvoranu, care a decedat în aprilie 2015.

ADVERTISEMENT

Actrița s-a lăudat la momentul respectiv pe rețelele de socializare cu mașina de 100.000 de euro, fiind mândra posesoare a unui autoturism care valorează cât un apartament cu patru camere.

„Totul este al meu, iar eu voi știi să fiu nobilă și nu hapsână și se va bucura toată lumea de o viață bună sub regimul meu”, spunea bruneta după ce mama sa a murit, notează romaniatv.net.

ADVERTISEMENT
Aceasta este mașina condusă de Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu deține un bolid de lux, care costă 100.000 de euro. Sursa foto: Instagram

Din păcate, vedeta nu a fost scutită de neplăceri, găsindu-și mașina lovită chiar în fața casei. Vinovatul a plecat de la fața locului, însă Oana Zăvoranu l-a asigurat că va plăti pentru cele petrecute pentru că deținea întregul moment înregistrat.

„Nu cred că a făcut-o intenționat, dar ideea este alta. Ni se poate întâmpla oricăruia dintre noi să dăm cu spatele și să lovim o mașină. Te oprești. Pe mine asta m-a iritat și m-a determinat să fac publică toată treaba asta.

ADVERTISEMENT

M-a iritat că a venit paznicul la el și l-a întrebat: «Domnule, ce faci?». El s-a uitat ca vițelul la poartă nouă și a întrebat: «Unde este strada…». Păi până la strada aia, ai lovit o mașină. A aruncat aceeași privire și a plecat mai departe”, declara actrița pentru o emisiune TV.

ADVERTISEMENT