Life

Oana Zăvoranu aruncă bomba: „Oana Roman e prietenă cu Pepino și speră la el în secret”

20.11.2020 | 10:11
Oana Zavoranu arunca bomba Oana Roman e prietena cu Pepino si spera la el in secret
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Oana Roman sunt de ceva vreme la cuțite, Actrița din telenovela „Sacificiul” de la Antena 1 a început să scoată la iveală lucruri neștiute despre influencerițele din România, iar acum ne explică de la ce a pornit, de fapt, disputa cu fiica fostului premier al României.

Conflictul dintre Oana Roman și Oana Zăvoranu nu este unul nou. În trecut, cele două și-au spus vrute și nevrute. FANATIK a încercat să afle ce crede Oana Zăvoranu că are Oana Roman cu ea, iar declarația ei, în spirit de pamflet, surprinde pe oricine.

ADVERTISEMENT

Mai în glumă, mai în serios, Oana Zăvoranu crede că Oana Roman are pică pe ea de când a fost cu Pepe și că l-ar plăcea în secret pe cântăreț.

Oana Zăvoranu, despre motivele pentru care o critică pe Oana Roman. De unde ar fi început ”războiul” dintre cele două

„Ea e prietenă cu Pepino și speră la el în secret”, a spus vedeta pentru FANATIK întrebată ce crede că are Oana Roman împotriva ei.

ADVERTISEMENT

Actrița a continuat să povestească de ce le atacă pe vedetele din România care promovează tot felul de produse pe Instagram, printre aceste vedete numărându-se și Oana Roman.

„În primul rând, este penibil ce se întâmplă. Divele din România încep să facă reclame la pamperși și la unguent de hemoroizi, la supozitoare… Gata, nu mai am iaurt în frigider, primesc, sau mai nou, Pepa Pig văd că primește și mere”, a adăugat Oana.

ADVERTISEMENT

Legat de scandalul iscat de faptul că Oana Zăvoranu a sfătuit-o pe Roman să își trimită fata la culcare că e plin de influenceri deja, actrița a explicat: „Care poză i-am furat-o eu cu fiica ei? Aia pe care ai pus-o tu? Ce să îți fur? Iaurtul? Merele pe care le folosești? Hainele pe care le iei din Dragonul Roșu și mai pui 100-200 de lei la geci să le faci reclamă?”.

„Ea își face poză în singura ei oglindă din casă. Mai bine îți faci o tarabă”

Oana ne-a mai spus că toate criticile pe care le scrie pe Instagram și Facebook nu sunt niște răzbunări gratuite, ci multe dintre ele făcute chiar la solicitarea fanilor.

ADVERTISEMENT

„Păi mie îmi trebuie două asistente să poată controla mesajele care îmi vin zi de zi. Oamenii îmi semnalează și îmi spun că sunt singura care îi mai răcoresc, că nu mai poate deschide omul Instagram-ul de câte reclame fac divele astea.

Dincolo de toate și de pamfletul pe care îl fac, este un fenomen nociv pe care îl trăim, care trebuie ras din rădăcină. Ajung să își pună copilul în prim-plan, la haine, la torturi, mulțumiri pentru nu știu ce tort de ziua lor…”, a mai semnalat Oana Zăvoranu.

Actrița a continuat să spună de ce i se pare penibil ce face Oana Roman: „Ea își face poză singură în oglindă, singura oglindă pe care o are în casă. Mai bine îți faci o tarabă să dai o gentuță. Bine, dacă face asta poate n-o mai ia nimeni. Nu știu, Oana Roman văd că mănâncă numai mere, acuma și pe alea le primește și le face reclamă, da al naibii cum se face că, și vorbesc la general, în cazurile divelor care mănâncă mere uneori, când nu le vede nimeni, le posedă parcă o forță malefică și dau buzna pe frigider”.

ADVERTISEMENT