Life

Oana Zăvoranu, atac amuzant la adresa lui Pepe. Imaginea care a apărut pe pagina ei: „Nu m-am putut abține”

19.03.2021 | 16:20
Oana Zavoranu atac amuzant la adresa lui Pepe Imaginea care a aparut pe pagina ei Nu mam putut abtine
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a primit o fotografie amuzantă cu Pepe pe care a distribuit-o pe contul ei de Instagram, la secțiunea Story, o poză care s-ar putea să nu fie tocmai pe placul cântărețului.

Actrița e cunoscută pentru caterinca pe care o face în mediul online și nu numai, iar glumele sale pot deranja pe foarte mulți.

ADVERTISEMENT

De altfel, de când are emisiune pe Youtube, vedeta a reintrat în atenția publicului fiind una din cele mai urmărite staruri din România pe rețelele online.

Oana Zăvoranu, atac amuzant la adresa lui Pepe

Recent, Oana a postat o fotografie cu un bărbat care seamănă cu Pepe, iar descrierea imaginii este următoarea: „Salut! S-a vaccinat Pepe și se simte bine”.

ADVERTISEMENT

Pentru ca lumea și fostul ei soț să nu îi sară în cap, Oana a scris la distribuirea fotografiei de pe Story că imaginea a primit-o de la cineva și a amuzat-o teribil: „Am primit și nu m-am putut abține!”.

Nu este prima oară când Oana Zăvoranu face glume pe seama altora, ba chiar de multe ori face glume și pe seama ei. Anumite observații pe care le-a făcut în ultima vreme i-au adus însă o serie de amenințări cu instanța din partea anumitor vedete.

ADVERTISEMENT
oana zăvoranu
Acesta e imaginea pe care a distribuit-o Oana Zăvoranu despre Pepe pe contul ei de Instagram

Actrița a început răfuiala cu ”mocangistele” de pe Instagram anul trecut

Printre celebritățile de la noi cărora Oana le-a acordat spațiu pe Youtube se numără, până la această oră, Diana Munteanu, Ramona Gabor, Andreea Tonciu, Andreea Mantea, Adelina Pestrițu și Oana Roman, printre altele.

Vedeta are un public numeros și pe Instagram, unde este urmărită de mai bine de 480.000 de persoane. Acolo postează zilnic meme-uri pe care le primește cu diferite persoane publice de la noi.

ADVERTISEMENT

La sfârșitul anului trecut, Oana a început o adevărată campanie împotriva influencerițelor care promovează absolut orice pe Instagram, despre care spune că păcălesc și prostesc tinerele.

Actrița a prezentat în câteva ocazii câteva țepe date de anumite vedete feminine de la noi, care recomandă, de pildă, haine la un preț de 5 ori mai mare decât locul din care pot fi achiziționate la preț de chilipir.

 

ADVERTISEMENT