Life

Oana Zăvoranu, atac la adresa lui Pepe. Ce a putut spune despre fostul ei soț: „Cine este bichon în țara asta?”

13.05.2021 | 17:29
Oana Zavoranu atac la adresa lui Pepe Ce a putut spune despre fostul ei sot Cine este bichon in tara asta
Oana Zăvoranu l-a numit bichon pe Pepe. Foto: Youtube/ Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu l-a atacat pe fostul ei soț, Pepe, în cel mai nou episod al show-ului pe care îl realizează săptămânal pe canalul ei de Youtube, în care toacă vedetele din România care fac reclame pe Instagram.

În clipul care a apărut ieri pe rețeaua video de socializare, Querida a luat la puricat liga grea a vedetelor de pe plaiurile mioritice: Anamaria Prodan, Dan Capatos, Cătălin Botezatu și… cireașa de pe tort, Pepe.

ADVERTISEMENT

Actrița a lovit chiar și în oamenii pe care îi apreciază ori cu care are o relație bună precum Botezatu și Capatos, spunând de la bun început că ea nu va ierta pe absolut nimeni, mai ales când vine vorba despre influencereală.

Oana Zăvoranu, extrem de dură cu Pepe

Despre Pepe a spus că este un bichon, comentând faptul că artistul a făcut reclamă la o anumită firmă de ceaiuri.

ADVERTISEMENT

„Vreau să încheiem cu bichonul. Cine este bichon în țara asta? Bichonul latino-lover al României care se c*** fuior. El, oriunde este, la bar, la restaurant, uite-l.

I-au spus te rog frumos, uite, pe tine nu te punem pe ăla de alergat, tu vreau să ai o privire pătrunzătoare de latino-lover, colț cu bichon, și să arăți ceaiul”, este comentariul acid făcut de Oana Zăvoranu despre Pepe.

ADVERTISEMENT

Nici Anamaria Prodan nu a scăpat de gura Oanei Zăvoranu. Aceasta a spus că nu înțelege de ce ține să facă anumite reclame având în vedere că este milionară în euro.

Ozana Barabancea, Andreea Marin și Anamaria Prodan, pe lista vedetelor criticate

Mai mult, Oana s-a legat și de cel care se ocupă de părul soției lui Laurențiu Reghecampf, cunoscutul hair-stylist Bassam Dabbas unde merg majoritatea domnișoarelor celebre ale Capitalei.

ADVERTISEMENT

„Nu m-aș duce niciodată la ăsta să-mi facă nimic, nici să-mi tundă vârfurile. Nu îmi inspiră încredere”, a comentat Oana Zăvoranu o fotografie în care Anamaria Prodan apărea alături de Bassam.

Pe lista marilor vedete criticate de Zăvoranu se află și Ozana Barabancea, despre care a spus că nu este o tipă care să epateze în lovele și excursii de lux.

Ea este convinsă că Ozana e cea mai sinceră dintre vedetele prezentate. Ceva mai dură a fost însă cu Andreea Marin: „Eu aș fi vrut să fiu o muscă pe perdea în momentul în care i s-a dat priza cu întreupătorul”

 

ADVERTISEMENT