Life

“Cel mai nou membru al familiei noastre a sosit din Rusia.” Oana Zăvoranu a împărtăşit vestea cu toată lumea

Oana Zăvoranu a împărtășit o nouă veste bună cu urmăritorii de pe rețelele de socializare, adică sosirea celui mai nou membru în familie, venit din Rusia.
21.03.2022 | 15:08
Cel mai nou membru al familiei noastre a sosit din Rusia Oana Zavoranu a impartasit vestea cu toata lumea
Oana Zăvoranu a anunțat sosirea unui nou membru în familie. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a împărtășit o nouă veste cu fanii din mediul online, și anume sosirea unui nou membru al familiei, chiar din Rusia. Este vorba despre un motan care aparține rasei Albastru de Rusia.

Oana Zăvoranu a anunțat sosirea unui nou membru în familie, venit din Rusia

Oana Zăvoranu este o mare iubitoare de animale, așa că venirea noului membru în familie nu a surprins pe nimeni. Internauții i-au lăsat numeroase mesaje în care l-au lăudat pe blănos.

ADVERTISEMENT

Vedeta a postat, pe rețelele de socializare, câteva imagini cu motanul pe care l-a botezat Putin. Animăluțul are deja pașaport și deja pare că s-a acomodat în noua lui casă.

„FROM RUSSIA WITH LOVE. PUTIN…atât !!!Cel mai nou membru al familiei noastre frumoase proaspăt sosit din Rusia cu pașaport, cip si tot ce ‘trebe’ …un veritabil ALBASTRU DE RUSIA.”, a scris Oana Zăvoranu pe Facebook.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu motan
Putin, noul motan al Oanei Zăvoranu. Sursa foto: Facebook. Colaj: Fanatik

Postarea actriței a primit mii de aprecieri, iar internauții au postat, în secțiunea de comentarii, imagini cu pisicile lor.

În prezent, Oana Zăvoranu se ocupă de construirea unui spațiu pentru cei șapte „pisoi tomberonezi” pe care i-a adoptat, așa cum a specificat în secțiunea de comentarii.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu se ocupă de noi proiecte

Oana Zăvoranu le-a mai spus urmăritorilor că se ocupă de noile ei proiecte, printre care și extinderea cabinetelor de la clinica pe care o deține. Vedeta i-a asigurat pe fani că vede totul și că va reveni în curând cu mai multe detalii despre proiectele ei.

În rest, o sa vă povestesc în curând…dacă nu zic nimic nu înseamnă că nu văd tot și nu am părerile mele, ca de obicei …muncim la clinică să venim cu o serie de noi cabinete cu diverse specialități, proiect nou, multe pentru vară și toamnă…vă pup tare, vă iubesc și sunt cu ochii pe tot ce mișcă…

ADVERTISEMENT

Doar că nu e cazul să toc frunza la câini, văd că se poartă, doar că eu când vorbesc rămâne undeva acolo si contează…știți ce zic ….aveți grijă de voi, rămâneți smart și NU puneți botu la vrăjeli.”, a continuat Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT