Life

Oana Zăvoranu continuă atacurile. Ce a spus despre Bianca Pop, fosta ispită

13.11.2020 | 18:10
Oana Zavoranu continua atacurile Ce a spus despre Bianca Pop fosta ispita
Oana Zăvoranu continuă atacurile. Ce a spus despre Bianca Pop, fosta ispită. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu șochează în continuare cu declarațiile ei uimitoare despre vedetele din România. Recent, ținta femeii de afaceri a fost chiar Bianca Pop, fosta ispită de la ,,Insula Iubirii”.

Fosta soție a lui Pepe continuă seria afirmațiilor surprinzătoare despre persoanele publice autohtone. După ce și-a exprimat părerea despre vedete precum Oana Roman, Delia, Ramona Gabor sau Adelina Pestrițu, a venit rândul Biancăi Pop să fie criticată de Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

În ultimul timp, Oana Zăvoranu organizează sesiuni cu întrebări și răspunsuri, în cadrul cărora bruneta le satisface curiozitatea fanilor ei, exprimându-și opinia despre subiecte controversate.

Oana Zăvoranu o pune la zid pe Bianca Pop. Ce a spus vedeta despre fosta ispită

Dezvăluirile surprinzătoare ale Oanei Zăvoranu au început mai ales după ce a făcut primele afirmații despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă. Ulterior, vedeta pare să fi început un război cu majoritatea divelor din showbiz-ul românesc.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este una dintre cele mai asumate celebrități din mediul online. Bruneta nu s-a sfiit niciodată să își expună părerea despre alte persoane publice, chiar dacă asta ar putea declanșa un scandal de proporții.

Recent, aceasta a fost întrebată de fanii de pe rețelele de socializare ce părere are despre Bianca Pop, fosta ispită a emisiunii ,,Insula Iubirii”, difuzată pe Antena 1. Zăvo a dat de înțeles că Bianca Pop este o persoană total neimportantă, neavând ce comenta la adresa unei persoane despre care nu a auzit mai nimic.

ADVERTISEMENT

,,Cine naiba e Florina asta? Nu am cum să îmi spun părerea despre toate trompetele de care nu am auzit și nici nu vreau să aud”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Mai apoi, internauții s-au arătat interesați de părerea Biancăi Pop, cunoscută pentru scandalurile televizate la care a luat parte, multe dintre ele implicând și violență fizică. Spre surprinderea tuturor, diva sexy a fost mai calmă ca niciodată și a fost reservată în declarații, semn că fosta ispită s-a schimbat radical, așa cum a afirmat luna trecută.

ADVERTISEMENT

”Am auzit ce a zis despre mine! Să fie sănătoasă!”, a răspuns Bianca Pop pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT