ADVERTISEMENT
Life

Oana Zăvoranu, criticată în mediul online. Ce acuzații i se aduc actriței: „Susții că ești iubitoare de animale…”

Oana Zăvoranu a fost criticată de o fană de pe Instagram pentru că face reclamă unei firme de care s-au legat o serie de controverse.
Autor: Dan Suta | 30.06.2021 | 12:29
Oana Zăvoranu, criticată în mediul online. Ce acuzații i se aduc actriței: „Susții că ești iubitoare de animale...”
Oana Zăvoranu, criticată în mediul online pentru că promovează firma Louis Vuitton. Foto: Instagram

Oana Zăvoranu a postat un filmuleț cu Dean, un motănel extrem de simpatic pe care îl are, într-o pungă de Louis Vuitton.

ADVERTISEMENT

Actrița a vrut să le arate fanilor cum îi așteaptă pe ea și soțul ei pisicile după ce vin de la cumpărături. Nu toată lumea a fost încântată de acel videoclip.

Cineva i-a scris în termeni foarte duri vedetei. A acuzat-o de ipocrizie după ce a văzut că aceasta se îmbracă de la Vuitton.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, criticată dur pentru că promovează o firmă care ucide animalele într-un mod barbar

O fană i-a scris că nu se mai poate declara iubitoare de animale din moment ce achiziționează lucruri de la acest brand, care a fost în centrul unui scandal internațional pentru că ar maltrata animalele pentru blănurile și produsele din piele.

„Promovezi LV și susții că ești iubitoare de animale. Louis Vuitton este unul dintre brandurile care încă ucide animale într-un mod violent. Plus tăbăcăriile unde se procesează pielea animalelor sunt extrem de toxice pentru lucrători și mediu.

ADVERTISEMENT

Spuneai că ești un om informat. Aici ai însă lacune mari. E jenant să pui pisica într-o sacoșă a unui brand ce nu este deloc cruelty Free”, este mesajul prin care Querida a fost taxată.

Oana a fost extrem de deranjată de comentariul pe care l-a primit. Aceasta i-a răspuns urmăritoarei sale de pe Instagram în stilul caracteristic.

ADVERTISEMENT

Ce i-a răspuns actrița fanei sale

„E jenant să îmi dai tu mie astfel de comentariu. Taman pe mine m-ai găsit, această ”neiubitoare” de animale. Hai că mă indispui. Sincer”, i-a răspuns Oana Zăvoranu fanei sale.

O altă persoană i-a sugerat Oanei în cel mai prietenește mod să se uite când are timp cum se produc anumite produse de firmă. A dat  exemplul genților din piele de crocodil de la un alt brand celebru, Hermes.

ADVERTISEMENT

Persoana care a taxat-o pe Oana a revenit în comentarii și i-a spus actriței că ar face bine să se documenteze. I-a sugerat să facă asta dacă susține că iubește animalele.

Fana vedetei i-a zis că nu este admisibil să închidă ochii la cruzimea cu care animalele sunt ucise doar pentru ca oamenii cu bani mulți să poarte niște branduri de lux.

ADVERTISEMENT

A urmat apoi un adevărat război între fani. Aceștia au avut o discuție pe tema folosirii animalelor în fabrici pentru testarea produselor de make-up ori pentru confecționarea hainelor și accesoriilor vestimentare.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!