Life

Oana Zăvoranu, cu Poliția pe urmele celor care i-au furat câinele. Imagini desprinse din filmele de acțiune

Oana Zăvoranu și-a găsit câinele, pe Ozzy, după ce a cerut cu disperare ajutorul fanilor. Vedeta a apelat la ajutorul Poliției.
12.10.2021 | 17:34
Oana Zavoranu cu Politia pe urmele celor care iau furat cainele Imagini desprinse din filmele de actiune
Oana Zăvoranu, operațiune în căutarea celor care i-au furat câinele
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și-a recuperat cu greu câinele, pe Ozzy, după ce a alergat cu disperare după el în toate părțile. Vedeta a postat o serie de filmulețe cu operațiunea de recuperare a patrupedului.

Însoțită de polițiști, Oana a ”descins” la o vilă părăsită unde se aflau cei care i-ar fi furat animalul de companie. Potrivit clipurilor postate de vedetă pe Instastory, actrița a mers la adresa exactă. Când a ajuns acolo, a avut parte de o surpriză neașteptată!

ADVERTISEMENT

Din operațiunea de recuperare a câinelui și căutarea infractorilor a făcut parte și Alex Ashraf, soțul vedetei de televiziune.

Oana Zăvoranu și-a găsit câinele. Operațiunea Ozzy

„Boschetarii au fost anunțați că venim și au fugit toți. Așa de bolnavi amărâți în baston sunt”, a scris Oana la unul dintre videoclipurile sale.

ADVERTISEMENT

Cel care a reușit să ia câinele de la presupușii hoți este un bărbat pe nume Adrian. El a indicat cu precizie locul în care s-ar ascunde făptașii.

Patrupedul vedetei, furat ziua în amiaza-mare din curtea vilei în care locuiește

„Fraierii stau bine mersi într-o vilă în șantier, părăsită. Păi și atunci de ce să mai muncească? Cerșesc și primesc haine la fel și fură tot ce prind, iar polițiștilor le râd în nas”, a mai scris Oana extrem de revoltată.

ADVERTISEMENT

Câinele vedetei a fost furat ziua în amiaza mare din curtea vilei în care actrița locuiește, potrivit mărturisirilor acesteia.

Oana este convinsă că oamenii care au pus mâna pe câinele au vrut să-l vândă pentru că este unul de rasă. Vedeta a spus că nu vrea să știe motivul pentru care cățelul a fost furat, indiferent care ar fi acesta, ci tot ce își dorește este ca responsabilii să plătească.

ADVERTISEMENT

Bruneta nu se va opri până nu i se va face dreptate și a promis că îi va ține la curent pe fanii ei cu ancheta demarată deja de Poliție.

„Stop furturilor de căței din curți, de la stăpâni sau de pe străzi! Nu mai dați de pomană putorilor sănătoase și apte de muncă! Nu mai perpetuați din milă și naivitate lenea și furtul la nivel de țară! Nu mai puneți botul la cârje, bastoane și lacrimi”, este îndemnul Oanei Zăvoranu către urmăritorii ei în urma pățaniei prin care au trecut după dispariția câinelui ei Ozzy.

 

 

ADVERTISEMENT