Life

Oana Zăvoranu, de nerecunoscut. Ce a ajuns să facă vedeta într-o benzinărie din București

Oana Zăvoranu a fost și este în continuare una dintre cele mai apreciate vedete din România. Totuși, atitudinea vedetei s-a schimbat în ultima vreme.
13.03.2023 | 15:11
Oana Zavoranu de nerecunoscut Ce a ajuns sa faca vedeta intro benzinarie din Bucuresti
Oana Zăvoranu, filmată în timp ce spăla parbrizul unor mașini. Sursă foto: Instagram, TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Pe Oana Zăvoranu o cunoaște de mai bine de două decenii. Aceasta a jucat în nenumărate telenovele de succes precum Numai Iubirea, alături de alți actori celebri precum Adela Popescu și Dan Bordeianu și de asemenea, s-a făcut remarcată în cadrul nenumăratelor apariții tv.

Oana Zăvoranu, o nouă provocare din partea fanilor săi

Între timp însă, Oana Zăvoranu nu a mai fost văzută de prea multe ori pe micile ecrane. Ultimul serial în care a jucat a fost Sacrificiul de la Antena 1, iar mai apoi, vedeta și-a făcut un canal de YouTube, în care își prezenta propriile emisiuni.

ADVERTISEMENT

Nici acest lucru nu a durat mult, astfel că vedeta a devenit absentă în mediul online și se părea că se concentrează pe clinica pe care o deține, care oferă o gamă largă de servicii medicale. Ulterior însă, în spațiul public au apărut zvonuri conform cărora aceasta ar fi divorțat de soțul ei, Alex Ashraf.

La acel moment, Oana Zăvoranu le recunoaște fanilor ei că trece prin momente extrem de dificile, însă acestea nu ar avea legătură cu soțul ei. Tot atunci, vedeta a adus în discuție și termenul de ”trădare”, fără a spune însă exact despre ce este vorba.

ADVERTISEMENT

Între timp, Oana Zăvoranu a devenit mai activă oricând pe platforma TikTok, pentru conținut video. Acolo, vedeta organizează mai multe jocuri cu provocări și filmează live-uri, la fel ca și alte persoane din lumea mondenă de altfel. De această dată însă, ea a primit o provocare neașteptată.

Oana Zăvoranu, filmată în timp ce spală mașini la o benzinărie

Mai exact, în clipul video făcut public pe TikTok, Oana Zăvoranu este surprinsă în timp ce spală mai multe mașini la o benzinărie. Trebuie menționat faptul că cei care o urmăresc pot dona diferite cadouri, însă în momentul în care pierde puncte, vedeta are de respectat noi provocări.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește rezultatul activității de la benzinărie, după ce a spălat parbrizul mai multor mașini, Oana Zăvoranu s-a ales cu doar cinci lei din partea unei persoane, după cum putem vedea în clipul video de pe TikTok, care de altfel a devenit și viral.

Trebuie menționat că în ciuda activității sale din mediul online, care este din ce în ce mai frecventă, în urmă cu câteva zile, Oana Zăvoranu nu părea că o duce prea bine, dacă stăm să ne uităm la postările ei de pe internet. Pe de altă parte, vedeta le-a povestea fanilor săi însă că în ciuda problemelor grave cu care se confruntă, va fi mai activă ca oricând.

ADVERTISEMENT

„N-am murit! Mă confrunt cu probleme grave pe care cu ajutorul bunului Dumnezeu le voi depăși. Așa se întâmplă când taci, crezi în „prietenii” mizere și te lași furat de hoții care strigă „hoții”… sau de „frați și surori”, chiar dacă natural nu îi ai. Voi fi mai activă, pentru că am tăcut și am îndurat ca un martir. Adevărul întotdeauna triumfă!”, scria vedeta pe InstaStory, în urmă cu câteva zile.

ADVERTISEMENT