Life

Oana Zăvoranu, declarații despre divorțul momentului. Ce crede despre bătaia primită de Raluca Pastramă de la Pepe

23.11.2020 | 15:35
Oana Zavoranu declaratii despre divortul momentului Ce crede despre bataia primita de Raluca Pastrama de la Pepe
Oana Zăvoranu, declarații despre divorțul momentului. Ce crede despre bătaia primită de Raluca Pastramă de la Pepe. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut declarații uluitoare despre divorțul dintre Raluca Pastramă și fostul ei soț, Pepe. Actrița din serialul „Sacrificiul” este convinsă că bătaia primită în plină stradă de brunetă de la artist este doar o strategie de a atrage atenție asupra lor. 

Vedeta este convinsă că separarea dintre cei doi nu este altceva decât o simplă „cacealma”, precizând totodată că Pepe nu ar fi violent fizic cu partenera sa de viață pentru că nu și-ar fi permis să facă acest lucru având în vedere familia din care provine tânăra de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, actrița este de părere că Pepe și Raluca Pastramă traversează doar o perioadă mai neplăcută în căsnicie, nicidecum nu este vorba de un divorț în adevăratul sens al cuvântului. Totodată, Oana Zăvoranu crede cu tărie că totul a fost pus la cale pentru a câștiga capital de imagine.

Oana Zăvoranu, declarații șoc despre divorțul dintre Pepe și Raluca Pastramă

„În afară de faptul că mi se (…) și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii.

ADVERTISEMENT

Că… nu știu… există ei poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine. Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță.

Au văzut că nu (…) nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes.

ADVERTISEMENT

Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a mărturisit Oana Zăvoranu pentru spynews.ro, care susține în continuare că Pepe nu ar putea să fie agresiv de față cu copiii, însă ar putea fi violent verbal la modul „agresiv”.

Vedeta de la Antena 1 a povestit că Pepe nu a fost niciodată agresiv cu ea în timpul mariajului, dar au existat unele momente în care și-a ieșit din minți și a lovit cu pumnii în șifonier. În plus, actrița a mai adăugat că fostul ei soț nu și-ar fi permis să o lovească pentru că știa că „nu va mai exista pe acest Pământ”. 

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este convinsă că întregul scandal este pus la cale de cei doi protagoniști, care poate după 8 ani de mariaj au început să aibă probleme. Ce-i drept, Raluca Pastramă a șters toate pozele de pe rețelele de socializare în care apărea în compania cântărețului.

În momentul de față nu se știe care este adevărul și singurii care pot lămuri situația sunt chiar Pepe și soția sa, Raluca Pastramă. Artistul a anunțat în urmă cu o lună că divorțează, însă nu se știe dacă chiar au ajuns cu adevărat la notar pentru a depune actele.

ADVERTISEMENT