Life

Oana Zăvoranu, despre operațiile estetice. La ce intervenții a apelat bruneta

27.11.2020 | 12:26
Oana Zavoranu despre operatiile estetice La ce interventii a apelat bruneta
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a răspuns unei serii de întrebări venite din partea fanilor de pe rețelele de socializare, unde a vorbit și despre operațiile estetice la care a apelat de-a lungul timpului. Actrița a mărturisit că nu ascunde nicio intervenție. 

Bruneta a dezvăluit că singura operație pe care o are este cea de mărire a bustului, intervenție pe care și-a făcut-o în anul 2005. La momentul respectiv vedeta avea un bust imens, ulterior schimbându-și măsura la sutien ori de câte ori a simțit nevoia.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialul „Sacrificiul” a trecut de cel puțin 8 ori pragul cabinetelor estetice, și asta numai pentru operația de mărire a sânilor. În cele din urmă Oana Zăvoranu a renunțat definitiv la silicoane, chiar dacă puțini o cred acum că bustul ei este unul natural.

Oana Zăvoranu, adevărul despre operațiile estetice pe care le are

Prima soție a artistului Pepe este mulțumită de bustul ei, în ciuda faptului că are sâni mici. Oana Zăvoranu este naturală din cap până-n picioare, etalându-și formele apetisante în ținute provocatoare sau la plajă, unde nu se mai ferește să-și arate sânii naturali.

ADVERTISEMENT

Actrița a recunoscut că a apelat la operații estetice, lansând cu această ocazie un nou atac la adresa vedetelor care sunt operate de „n” ori și nici măcar nu recunosc acest lucru. Bruneta le-a „avertizat” pe acestea că există imagini în care li se vede adevărata față.

„Nu am operații estetice decât la sâni… Acum am scos silicoanele de tot. În rest, niciodată nu m-am operat în altă parte a corpului sau a feței.

ADVERTISEMENT

Ați auzit, urâtelor operate de 857 de ori și care aveți tupeul să ziceți că nu sunteți operate? Noroc cu pozele mai vechi!”, a fost răspunsul pe care Oana Zăvoranu l-a oferit pe Instagram uneia dintre fanele sale.

Oana Zăvoranu a renunțat la implanturi după a 8 -a intervenție estetică

Oana Zăvoranu și-a scos silicoanele în 2017, mărturisind că se simte mult mai bine fără sânii pe care-i afișa în decolteuri generoase. Bruneta se „laudă” acum cu sâni mici de la mama natură, fără să mai aibă vreun complex legat de corpul ei.

ADVERTISEMENT

„Fără silicoane. Naturală 100 la sută. Fără implanturi, fără sâni mari. Doar eu, fericită cu corpul meu. Da, a 8-a oară a fost cu noroc, ca să glumesc puțin.

Cu siguranță nu trebuia să trec prin atâtea operații ca să realizez că tot naturală îmi stă și mă simt cel mai bine”, declara actrița acum ceva timp după ce a renunțat complet la silicoane, notează click.ro.

ADVERTISEMENT