Life

Oana Zăvoranu, despre regrete și relația cu Bianca Drăgușanu. Actrița spune adevărul

28.10.2020 | 15:57
Oana Zavoranu despre regrete si relatia cu Bianca Dragusanu Actrita spune adevarul
ADVERTISEMENT

Obișnuită să fie directă atunci când le oferă oamenilor explicații despre viața ei, Oana Zăvoranu a vorbit despre regrete și despre relația cu Bianca Drăgușanu.

Cele două vedete au fost surprinse împreună la o petrecere, iar fanii nu au încetat să-și pună întrebări. Oana Zăvoranu a lămurit acest subiect fără ascunzișuri, potrivit wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Actrița a vorbit despre ea însăși și despre relațiile pe care le are cu alte vedete din lumea mondenă. Și-a recunoscut greșelile pe care le-a făcut cu mai mulți ani în urmă.

Oana Zăvoranu, despre regrete și relația cu Bianca Drăgușanu

Oana Zăvoranu a fost criticată dur după ce a fost surprinsă alături de Bianca Drăgușanu stând la aceeași masă. Cele două se aflau la o petrecere și erau însoțite de partenerii lor, Alex Ashraf, respectiv Alex Bodi.

ADVERTISEMENT

Mai mult, s-a spus despre vedetă că ea i-ar fi ajutat pe fosta asistentă TV și pe Bodi să se împace după scandalul în care au fost implicați acum o lună.

Oana Zăvoranu i-a lămurit pe fani și le-a oferit un răspuns scurt și la obiect despre presupusa prietenie dintre ea și fosta parteneră a lui Victor Slav. “Suntem doar amice, ocazional”, a spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Interpreta Divei din serialul “Sacrificiul”, difuzat pe Antena 1, a declarat că regretă foarte mult plecarea de la Pro TV, mai ales că acolo s-a făcut remarcată. “Regret că am plecat de la Pro TV, în plină glorie, după două telenovele de succes”, a mărturisit vedeta.

Din păcate, actrița nu a păstrat legătura cu foștii colegi de platou și îi pare rău pentru acest lucru.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a fost criticată dur

Fanii au criticat-o pe Oana Zăvoranu că este prietenă cu Bianca Drăgușanu și i-au scris mesaje acuzatoare pe contul de Instagram. Cei care o urmăresc i-au aruncat cuvinte acide în dreptul unei fotografii cu ea și Alex Ashraf.

Oana Zăvoranu nu a răspuns la mesajele respective și le-a criticat, în schimb, pe “divele” din showbiz-ul românesc pe InstaStory. Vedeta și-a spus părerea într-un mod direct și fără scrupule, însă fără ca fanii să fie uimiți de atutudinea ei.

Oana Zăvoranu a debutat în televiziune în anul 2000, însă abia în 2002 a devenit cunoscută, după rolul în sitcom-ul “La bloc”. A urmat perioada Acasă TV, unde a fost antagonistă, “Numai iubirea” și “Păcatele Evei”.

 

ADVERTISEMENT