Life

Oana Zăvoranu, dezlănțuită! A pus tunurile pe Andreea Mantea: „Adevărat caracter… zero”

19.01.2021 | 15:32
Oana Zavoranu dezlantuita A pus tunurile pe Andreea Mantea Adevarat caracter zero
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu se dezminte! După Adelina Pestrițu, Cristina Ich, Alina Ceușan și toate celelalte influencere pe care le „toacă mărunt” de când am intrat în noul an, a venit rândul Andreei Mantea.

Foc și pară la aflarea veștii că aceasta a trăit o poveste de dragoste cu un bărbat însurat și pe punctul să devină tată, „Querida” a trecut la atac. Nu de alta, dar trebuia să le arate internauților în cine au încredere, de fapt.

ADVERTISEMENT

Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznește să nu o asculte”, le-a transmis fosta soție a lui Pepe celor care îi urmăresc activitatea din mediul online.

Oana Zăvoranu o desființează pe Andreea Mantea

ZERO. Lui Spayder Șâcâdâm îi plac bărbații însurați. Chiar dacă pe lângă faptul că le lasă soțiile fără soți, le lasă și copiii fără tați. Așa da, adevărat caracter…zero.

ADVERTISEMENT

Alexandra era gravidă în 9 luni când ăsta a divorțat pentru Șâcâdâm de ea. Și ăsta acum apare pe la TV să vă dea exemplu de conduită și să vă recomande creme, ceaiuri, medicamente și tratamente… Caracter zero barat!

Dar nu se șterg nici astea (n.r. fotografiile indecente cu Andreea Mantea), nici bărbații căsătoriți cu soții însărcinate în luna a noua cu care nu s-a sfiit să se combine sau să îi pese că urmează să devină tați.

ADVERTISEMENT

O femeie serioasă pe care poți pune baza că are lucruri extrem de pertinente de zis, dat fiind ocupația ei de bază, judecând după poze de-astea care sunt cu duiumul.

Uite cine se dă acum mare doamnă și om de televiziune, vă ține predici despre moralitate, vă dă pilde și are dese accese de furie și isterie dacă cineva îndrăznește să nu o asculte.

ADVERTISEMENT

Este extrem de important ca voi să știți profilul psihologic al celei despre care facem vorbire. În cazul acesta, Șâcâdâm este și ea influenceriță, deci consideră că și ea, pe lângă mare om de TV, are destule atuuri să vă bage pe gât toate mizeriile, profitând de situații de-a dreptul penibile”, susține Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT