ADVERTISEMENT
Life

Oana Zăvoranu, dezlănțuită pe rețelele de socializare: „Își fac de cap toate baragladinile”

Autor: Bogdan Solomon | 07.08.2020 | 20:15
Oana Zăvoranu, dezlănțuită pe rețelele de socializare: „Își fac de cap toate baragladinile”
Oana Zăvoranu nu iartă pe nimeni. A lansat un atac dur pe rețelele de socializare. Sursa foto: Facebook

Până să revină pe micul ecran cu un nou sezon al serialului Sacrificiu, Oana Zăvoranu își face de cap pe rețelele de socializare și comunică fără menajamente cu toți cei care îi urmăresc activitatea.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, în vizorul fostei soții a lui Pepe au intrat „baragladinele” care „mișună ca dracii” în mediul online și nu se pot abține să își facă publice opiniile, chiar dacă de cele mai multe ori se înșală sau, mai rău, răspândesc informații false.

În plus, bruneta a făcut un anunț care cu siguranță va fi pe placul tuturor admiratorilor săi. Se gândește serios să lanseze o nouă emisiune. Nu pe un post de televiziune, cum poate ați fi fost tentați să credeți, ci pe propriul canal de Youtube.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu iese la atac pe rețelele de socializare

Nu se mai poate… Mișună p@#$%^&*() ca dracii peste tot și își fac de cap toate baragladinile pe tot ce înseamnă social media.

Știți de ce? Pentru că nu  mai știu de frică.., frica, ca și bătaia, cică sunt rupte din rai”, le-a transmis Oana Roman, mai în glumă, mai în serios, prietenilor săi virtuali, iar apoi a detonat bomba:

ADVERTISEMENT

Mă gândesc că a venit timpul să iau în considerare la modul cel mai serios să încep o emisiune pe YouTube cu o echipă de profesioniști care au lucrat în TV”, a scris actrița din Sacrificiul.

Pe urmele Iuliei Albu. „Zăvo”, cu pisica pe litoral în văzul tuturor

Și pentru că tot a avut parte de câteva zile libere, „Zăvo” a decis să dea o fugă la Mamaia alături de tinerelul care îi este partener de viață. Din peisaj nu a lipsit, însă, nici pisica, pe care o iubește la nebunie și o răsfață cum știe ea mai bine.

ADVERTISEMENT

Superba felină s-a „relaxat” la plajă și chiar a avut parte de o repriză de bălăceală în apa Mării, de îndată ce stăpâna grijulie a inspectat cu atenție locul.

Imaginile  care ar lăsa-o mută de uimire până și pe Iulia Albu au devenit virale pe rețelele de socializare, unde internauții s-au amuzat copios și au „înroșit” butonul de Like.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!