Life

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre căsnicia cu Alex Ashraf. Ce se întâmplă, de fapt, între ei

15.12.2020 | 17:52
Oana Zavoranu dezvaluiri despre casnicia cu Alex Ashraf Ce se intampla de fapt intre ei
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut dezvăluiri foarte importante din relația cu palestinianul Alex Ashraf. Actrița din serialul „Sacrificiul” a spus totul despre căsnicia cu cel de-al doilea soț, precizând că au fost și momente în care au fost la cuțite. 

Frumoasa brunetă a mărturisit că au existat perioade cu suișuri și coborâșuri, însă partenerul ei de viață a știut mereu să reaprindă flacăra iubirii. Bărbatul știe să o facă fericită pe vedetă, cunoscând-o foarte bine pe fosta soție a lui Pepe.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 este convinsă că o relație nu mai are de ce continua în condițiile în care nu mai există iubire. Pe de altă parte, Oana Zăvoranu crede cu tărie că monotonia din cuplu poate fi îndepărtată, depinde numai de parteneri.

Oana Zăvoranu, mărturii despre relația cu palestinianul Alex Ashraf

„Am avut perioade de suișuri și coborâșuri, dar orice ceartă ne-a unit mai mult. În orice relație de prietenie, căsnicie, intervine monotonia. Secretul este să reușești să reînvii căsnicia, relația, povestea de iubire, să reaprinzi flacăra.

ADVERTISEMENT

Se pierduse la un moment dat un ceva. Nu era vorba de dragoste, că dacă aia se pierde, nu se mai poate reuni. Dacă este dragoste, o poți duce mai departe. Mă cunoaște atât de bine, încât știe când să vină cu ceva.

Mă simte. Asta face o femeie fericită. Așa și un bărbat. Dacă simte că este iubit, apreciat, este un om fericit”, a declarat Oana Zăvoranu într-o emisiune de la Antena Stars, informează cancan.ro.

ADVERTISEMENT

La rândul său soțul actriței a declarat în același show că depărtarea a intervenit din cauza timpului enorm pe care bruneta îl petrecea la clinica de înfrumusețare pe care o deține. Din fericire, pandemia de coronavirus i-a apropiat, relația lor fiind una mult mai solidă acum.

„Ea era plecată toată ziua la clinică. Ne depărtasem, dar pandemia ne-a unit. Am petrecut mult timp împreună”, a completat Alex Ashraf, mai arată sursa citată mai sus.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu are foarte mare încredere în soțul ei, pe care l-a și testat cu 3 milioane de euro. Se întâmpla înainte de cununia civilă din anul 2017, bărbatul fiindu-i loial. Alex Ashraf nu a luat niciun cent din banii brunetei, precizând că vedeta este „aerul și sufletul său”.

ADVERTISEMENT