News

Oana Zăvoranu, dezvăluiri despre Costin Mărculescu. Cu ce probleme se confrunta actorul

12.06.2020 | 14:37
Oana Zavoranu dezvaluiri despre Costin Marculescu Cu ce probleme se confrunta actorul
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a luat decizia de a lăsa în urmă trecutul și a vorbit despre problemele cu care se confrunta regretatul Costin Mărculescu. Frumoasa brunetă a făcut mărturisiri dureroase, precizând că actorul din „Liceenii” refuza să trăiască în prezent și se agăța întotdeauna de amintirile din perioada în care avea totul.

Actrița Oana Zăvoranu, despre problemele prin care trecea Costin Mărculescu

Costin Mărculescu a trecut peste numeroase obstacole de-a lungul anilor ajungând de la o persoană influentă la sapă de lemn. Regretatul actor a fost implicat în tot felul de scandaluri, certându-se inclusiv cu soția celui mai bun prieten, Pepe, însă Oana Zăvoranu s-a hotărât acum să îngroape securea trecutului.

ADVERTISEMENT

Actrița din serialul „Sacrificiul” difuzat la Antena 1 a mărturisit că știa de problemele cu care se confrunta Costin Mărculescu, de multe ori încercând să-l sprijine. Se pare că actorul decedat la vârsta de 50 de ani în urmă cu 2 zile trăia în trecut fiind extrem de marcat de pierderile financiare.

„Eu ştiam de problemele lui Costin, nu am vorbit recent cu el, dar ştiam prin ce trece. Lui Costin îi plăcea să fie în centrul atenţiei. Faptul că a rămas fără firmă, agenţia de manechine, l-a marcat foarte tare”, a declarat Oana Zăvoranu la România TV.

ADVERTISEMENT

Costin Mărculescu trăia din amintiri, spune Zăvo

Frumoasa brunetă îl cunoaște pe Costin Mărculescu de ani buni mărturisind că în ultima perioadă actorul nu mai avea bani nici măcar pentru mâncare sau pentru facturi. Mai mult decât atât, Oana Zăvoranu a mai precizat că bărbatul refuza să asculte ce i se spune și trăia numai din amintiri.

„El nu mai avea bani. Şi nu mă refer la fiţe, nu avea bani de mâncare, de lumină. Eu îi spuneam mereu să nu mai trăiască în trecut, din amintiri”, a completat actrița din serialul de la Antena 1.

ADVERTISEMENT

Fosta soție a lui Pepe este de părere că actorul se credea buricul pământului, lucru confirmat și de jurnalista Mara Bănică care i-a oferit lui Costin Mărculescu o mașină, acesta refuzând gestul pe motiv că nu va conduce niciodată acel tip de autoturism pentru că nu i se potrivește.

Oana Zăvoranu consideră că problemele regretatului actor și cântăreț au început din cauza consumului de băuturi alcoolice. În plus, Costin Mărculescu era extrem de sensibil și punea totul la suflet. Actrița l-a sfătuit să fie puternic și să meargă mai departe, însă acesta nu a ținut cont de niciun sfat.

ADVERTISEMENT

„Actoria era un subiect sensibil pentru el. Eu cred că din cauza băuturii a avut diverse probleme, intrase în nişte conflicte. Dacă rămâi ancorat în trecut şi te crezi buricul pământului, ai de pierdut. Costin punea totul la suflet, suferea. Eu i-am spus mereu să fie puternic, că e bărbat”, a încheiat actrița.

ADVERTISEMENT