Life

Oana Zăvoranu, dură cu Minodora: „De ce minți? Te-ai operat la stomac”. Ce a zis de Carmen de la Sălciua

Oana Zăvoranu i-a luat la rost pe maneliști în cel mai nou episod al emisiunii sale de pe Youtube. Printre noile victime ale vedetei se află Minodora.
03.06.2021 | 11:05
Oana Zavoranu dura cu Minodora De ce minti Teai operat la stomac Ce a zis de Carmen de la Salciua
Oana Zăvoranu a luat-o la bani mărunți pe Minodora. Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a vorbit despre ”maneliști mocangiști” în cea mai nouă ediție a emisiunii sale, care apare în fiecare miercuri seară pe canalul ei de Youtube.

Actrița a spus că nu putea să ignore vedetele din lumea manelelor care fac promovări pe Instagram. Querida a ținut să precizeze că maneliștii pe care ea îi consideră grei nu se bagă în astfel de afaceri și chiar a nominalizat pe cine consideră ea crema cremelor.

ADVERTISEMENT

Prima victimă în noul episod al Zăvorancei a fost Minodora. Oana a spus că nu înțelege de ce ”Minodoldora” se pretează la a face pe influencerița pe Instagram.

Oana Zăvoranu îi reproșează cântăreței Minodora că își minte fanii

Actrița a zis despre Minodora că este o cântăreață talentată și că nu are ce să îi reproșeze pe plan muzical. Oana a criticat-o pe Minodora pentru faptul că face niște reclame la anumite produse care se bat cap în cap.

ADVERTISEMENT

Vedeta a remarcat într-o postare de-ale Minodorei că artista promovează intens niște substanțe care reduc pofta de mâncare, iar după aceea postează reclame la cârnați de Pleșcoi.

Actrița i-a arătat obrazul cântăreței spunând că ea nu a slăbit cu ajutorul acelor picături pe care le tot postează, ci și-a operat stomacul.

ADVERTISEMENT

„Minodoldoro, de ce minți? Te-ai operat la stomac. Ce este aici?Picături… Da, mă, a slăbit, nimic de zis. Băi, Minodoro. De ce faci tu așa ceva? Tu ți-ai tăiat stomăcelul. L-ai lăsat acolo. El a plâns după tine, tu n-ai plâns după el”, este critica lansată de Oana la adresa Minodorei.

Despre Carmen de la Sălciua: „Cerșește”

Pe lista artistelor criticate s-a aflat și Daniela Gyorfi. Oana a comentat, printre altele, niște imagine în care manelista și-a arătat fațetele dentare noi și și-a băgat degetele în gură.

ADVERTISEMENT

Și Carmen de la Sălciua a intrat pe lista neagră: „Cerșește. Uite, spre exemplu cerșește de potol. Tu-ți dai seama, dacă mănânci tot burgerul ăla?”.

„Atenție, după pozatul mâncării, că înseamnă friptură în farfurie sau un burger, a doua în lista de țopenii coclite este să-ți arăți manichiura. Vouă nu vă taie nimeni unghiile, voi vi le tăiați proștilor cu toporul”, a mai comentat Oana Zăvoranu.

Actrița a mai zis în mod ironic faptul că artista și-a dat cu var pe unghii, nu cu lac.

 

ADVERTISEMENT