Life

Oana Zăvoranu, episodul complet despre Andreea Bănică: „Bulionăreasă, o vei îmbulina rău de tot”

21.01.2021 | 13:37
Oana Zavoranu episodul complet despre Andreea Banica Bulionareasa o vei imbulina rau de tot
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu i-a dedicat Andreei Bănică noul episod al emisiunii sale online, pe care o realizează pe Youtube. Poreclită Bălănel, Oana a scos în evidență gafele pe care cântăreața le face în mediul virtual, considerând-o și pe ea o „mocangistă”.

Oana a dezvăluit câteva lucruri pe cate puțini le știu despre Andreea Bănică, și anume că lucrează la construcția unui hotel pe litoral și că nu ar fi atât de amărâtă pe cât ar crede lumea.

ADVERTISEMENT

Vedeta a criticat-o în termeni duri pe fosta componentă a trupei Blondy spunând că este șefa conservelor și că nu îi scapă nicio pastă de tomate.

Oana Zăvoranu, episodul Bălănel Bulionel

„Toate vilele astea, toate hotelurile sunt făcute de pe bulion, de pe măslină. Ce zice ea? Dorim să finalizăm hotelul, suntem la început”, este dezvăluirea făcută de actriță, pe care a făcut-o sărăcie, că s-ar folosi de naivitatea oamenilor pentru a-și pune la punct hotelul.

ADVERTISEMENT

Oana a înșirat toate produsele pentru care Andreea Bănică face promovare pe Instagram, printre care uleiuri esențiale, precum cel de lavandă, tot felul de picături, bulioane, conserve și măsline.

„Tu ești bulionăreasă, măslinăreasă, orezăreasă”

„Bălănel își pune orice pe ea. Dacă îi trimiteți smoală, crede că e nămol. Trimiteți-i ceva cu instrucțiuni de folosire. Bălănel e mititel și nu știe ce să facă de multe ori cu ce primește”, a spus în stilul caracteristic Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

„Tu ești bulionăreasă, măslinăreasă, orezăreasă și uleioreasă. Aaa, ești și influencer, ești și mama la copii, ești și soția la soț, ești nebună, tu nu îți dai seama ce ești tu. Actriță? Să moară Didina dacă știu unde ai jucat. Dacă joci în fața casei cu Lucien, nu înseamnă că ești actriță”, a continuat Oana.

Zăvoranu a mai remarcat faptul că Andreea Bănică le recomandă fanilor inclusiv medicamente, lucru care a scos-o din sărite: „Ești cântăreț, dansator, pictor și bulionolog de serviciu, dar vezi că pe tronsonul ăsta al medicamentelor o vei îmbulina rău de tot”.

ADVERTISEMENT