Life

Oana Zăvoranu îi dă lovitura Adelinei Pestrițu. Imaginile care o vor face să plângă în Maldive

14.01.2021 | 12:27
Oana Zavoranu ii da lovitura Adelinei Pestritu Imaginile care o vor face sa planga in Maldive
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă seria de atacuri la adresa Adelinei Pestrițu, pe care o numește Pinocchio și despre care spune că seamănă cu un bărbat. Milionara a postat pe Instagram o serie de fotografii cu un travestit care seamănă foarte bine cu fosta prezentatoare Kanal D.

O nouă zi, un nou atac al Oanei Zăvoranu la adresa influencerei Adelina Pestrițu. Iată că de această dată, vedeta a găsit un travestit, pe Amanda, o tânără care a crescut în orfelinat și care în trecut a fost bărbat, însă a devenit femeie, suferind mai multe operații estetice la nas și sâni.

ADVERTISEMENT

Adelina Pestrițu, asemănată cu Amanda, Regina Nopții

Iată că aceste intervenții sunt similare cu cele ale Adelinei Pestrițu, care la rândul ei și-a mărit sânii și și-a operat nasul. Cele două chiar seamănă foarte bine, după cum spune și Oana Zăvoranu.

Cu siguranță această asemănare nu-i va place divei și în mod cert va mai intenta un proces femeii de afaceri, care este pornită pe toate influencerele care fac recomandări la absolut orice produs pe care îl primesc gratis sau pe bani pe rețelele socializare. Ce-i drept, majoritatea divelor din România au devenit înnebunite după reclamele pe Instagram, unde absolut oricine are urmăritori postează fel și fel de produse cărora le face reclamă. În schimbul acestor postări, influencerele încasează mii de euro, bani care le asigura traiul de zi cu zi, dar și vacanțele peste hotare.

ADVERTISEMENT

Practic, oamenii care o urmăresc, de exemplu, și pe Adelina Pestrițu, sunt potențiali cumpărători, lucru pe care vedeta se bazează și prin prisma cărui fapt și încasează bani și comisioane din postări. Așadar, cu cât are mai mulți urmăritori, cu atât prețul promovărilor la șampoane, creme, pâine, hârtie igienică sau orice primesc drept promovare crește.

Adelina Pestrițu
Adelina Pestrițu. Sursa foto: Instagram

Amanda, Regina Nopții, a fost prezentă în platoul Antena Stars, unde a vorbit despre drama copilăriei sale, despre cât de greu a fost încercată de viață și cum a decis să devină femeie din bărbat. Ea are un iubit și locuiește în București.

ADVERTISEMENT

În prezent, Adelina Pestrițu, fostă Vârciu, se află în Maldive cu soțul ei, dar și fiica sa, Zenaida. În lupta cu Oana Zăvoranu s-a intentart un proces în care deja câteva dintre influencere au pierdut, printre care și vedeta. Judecătorii considerând cererea nefondată. Vedeta tv face clipuri despre influencere pe Youtube și Instagram, cu mențiunea că întregul conținut este un pamflet. Un pamflet inspirat din realitate.