News

Oana Zăvoranu îl dă din nou în judecată pe fostul soț! Ce conflict mocnește între ea și Pepe

27.03.2019 | 09:58
Pepe a fost dat in judecata din dou de Oana Zavoranu

Dacă povestea de iubire dintre Oana Zăvoranu şi Pepe s-a încheiat de foarte multă vreme, cea de… război continuă între cele două vedete în instanţele din Bucureşti! Cei doi se dau reciproc în judecată şi îşi cer daune morale foarte mari.

Pepe a fost dat în judecată de Oana Zăvoranu

În anul 2018, Oana Zăvoranu, ajunsă la 45 de ani, l-a acuzat pe fostul soţ, Pepe Ionuţ Pascu, în vârstă de 39 de ani,  că i-ar fi stricat imaginea. Mondena i-a cerut lui Pepe daune morale de 500.000 de euro. Cei doi se duelează în tribunal încă din 2011, de când au decis să se despartă.

Chiar dacă ce doi şi-au refăcut vieţile alături de alte persoane, se pare că încă mai au lucruri de împărţit. După ce a pierdut mai multe procese penale pe care i le-a intentat fostul soţ, Oana Zăvoranu îl cheamă şi ea din nou faţa magistraţilor, conform plângerii penale de la Judecătoria Sectorului 3 din Bucureşti ce are ca obiect ”plângere soluţii de neurmărire / netrimitere în judecată (art.340NCPP)”.

Pepe si Oana Zavoranu se mai intalnesc acum doar in instanta

Oana vrea ca Pepe să fie urmărit penal

Avocatul Bogdan Cimbru, apărătorul lui Pepe, a declarat pentru click.ro: ”Nu ştim nimic, nu am primit citaţie”.  Pepe nu a avut prea mult de adăugat nici el: ”Încă nu am primit nici o citaţie. Cred că e supărată că nu sunt urmărit penal. Nu dau nici o declaraţie, ca să nu-i dau apă la moară”, a declarat Pepe, sătul probabil să tot fie chemat în instanţă.

Cei doi au termen la proces pe data de 28 martie. Plângerea Oanei vine la un an de când a încercat să-i strice cântăreţului sărbătorile de Paşte. Zăvoranca a dat atunci declaraţii la Secţia 10 de Poliţie, cerându-i solistului daune morale pentru că i-a stricat imaginea.

”Organele judiciare au constatat că Pascu Ionuţ (alias Pepe) a minţit în sesizările şi declaţiile date cu privire la săvârşirea infracţiunii de furt. Este momentul ca Pascu Ionuţ Nicolae să răspundă penal şi să fie obligat la repararea integrală a prejudiciului moral suferit, evaluat la suma de 500.000 de euro”, spunea ea. Cel care a deschis sesiunile de chemae în judecată a fost Pepe, care a a făcut în 2011 o plângere împotriva fostei soţii, pe care a acuzat-o că i-a furat 75 de mii de euro şi că i-ar fi distrus şi casa.