Life

Oana Zăvoranu îl distruge pe Pepe la două zile după ce a anunțat că divorțează: „Mai ușor cu botoxul”

04.11.2020 | 13:46
Oana Zavoranu il distruge pe Pepe la doua zile dupa ce a anuntat ca divorteaza Mai usor cu botoxul
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu e de neoprit! De când Pepe a anunțat că divorțează de Raluca Pastramă, actrița de telenovele s-a reactivat în mediul online făcând glume pe seama cuplului, iar acum luat în vizor direct a fost doar cântărețul.

Fosta protagonistă din telenovela „Păcatele Evei” difuzată în urmă cu câțiva ani de Acasă TV a postat o imagine cu Pepe pe Instastory în care i-a sugerat să aibă mai multă grijă de el atunci când alege să își facă intervenții estetice, căci unele nu sunt reușite.

ADVERTISEMENT

Vedeta a scris în stilul ei caracteristic că se vede că e botoxat, oferindu-i un sfat ”prietenesc” totodată.

Oana Zăvoranu, atac neașteptat la adresa lui Pepe

„Mai ușor cu botoxu’ pe dreapta că ți-a luat-o sprânceana razna… Zi-i lu’ Rapunzel să facă ceva…”, este comentariul scris de Oana Zăvoranu la fotografia postată cu Pepe.

ADVERTISEMENT

Actrița de telenovele nu este la primul comentariu sarcastic la adresa lui Pepe. Ieri a vorbit despre despărțirea dintre el și Raluca Pastramă într-un fel amuzant.

oana zăvoranu pepe
Oana Zăvoranu, ironică cu privire la aspectul fizic al lui Pepe. Foto: Instastory

Despre divorțul artistului: „Se va schimba lumea, nu o să mai fie ce a fost”

„Din 2 noiembrie se va schimba, nu o să mai fie ce a fost. A venit bomba care va zgudui România. S-au despărțit ăștia doi. Se poate mai rău „decât știrea cu COVID-u’! E mai rău! De joi seară, cele șapte pisici erau toate foarte agitate și constipate cum nu au fost niciodată.

ADVERTISEMENT

Am zis că poate bobițele, poate că s-a schimbat vremea. Aseară mă sună angajații și mi-au zis „Băi, Oana. Ce crezi? S-au potolit pisicile. Nu mai sunt constipate.

Păi s-a detonat bomba. După agitația s-a așternut un calm. Și pentru că urma să se despartă ăștia doi. Am trecut pe lângă două mănăstiri și bisericile au câte o icoană făcătoare de minuni care mai plânge din când în când. Icoanele plângeau în hohote din cauza tristeții.

ADVERTISEMENT

Iar eu m-am rugat la Dumnezeu, am zis Doamne, să nu se mai „ceartă”. Să se „împece”. Să nu mai „fuge” de acasă și să stea împreună până la adânci bătrâneții. Și să se „împece”.Ăsta este mesajul meu!”, a declarat ieri Oana la Antena Stars.

ADVERTISEMENT