Life

Oana Zăvoranu îl ironizează pe soțul Oanei Roman. Ce i-a transmis lui Marius Elisei 

24.11.2020 | 11:45
Oana Zavoranu il ironizeaza pe sotul Oanei Roman Ce ia transmis lui Marius Elisei
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu pare să înceteze cu atacurile la adresa Oanei Roman, iar acum l-a ironizat și pe soțul ei, Marius Elisei. Actrița a început un război cu influencerii din România și este hotărâtă să-l ducă până la capăt. 

Conflictul dintre cele două vedete s-a amplificat din momentul în care Oana Roman a declarat pe rețelele de socializare că îl apreciază foarte mult pe Pepe și că este mândră de el.

ADVERTISEMENT

De aici, Oana Zăvoranu a început o serie de atacuri și mai dure la adresa fiicei fostului premier. Actrița a postat un mesaj la adresa lui Marius Elisei în legătură cu soția sa.

Oana Zăvoranu îl ironizează pe soțul Oanei Roman. Ce i-a transmis lui Marius Elisei

Oana Zăvoranu le-a declarat război influencerițelor din România și a pornit o serie de atacuri dure la adresa acestora. Sunt mai multe vedete care au intrat în vizorul actriței, însă cele mai multe lucruri le-a spus despre Adelina Pestrițu și Oana Roman.

ADVERTISEMENT

Mai mult, „Querida” a scris un mesaj adresat soțului celei din urmă, Marius Elisei, pe care l-a ironizat în stilul ei cunoscut de toată lumea.

„Marius, ți-am auzit strigătul de disperare. Mai rezistă puțin că a găsit o piață acum de unde papă și o să aibă păpălică moca și nu mi ești în pericol. Iza e bine? Dă-i fetei ceva de mâncare de la Peppa doar atunci când doarme, că ea e violente atunci când i se ia păpălica din față”, a scris Oana Zăvoranu pe InstaStory.

ADVERTISEMENT
Oana Zăvoranu
Oana Zăvoranu îl ironizează pe Marius Elisei. Sursa foto: Instagram/ Colaj: Fanatik

Reacția vedetei vine ca un răspuns la promovarea pe care Oana Roman a făcut-o unei piețe cunoscute din Capitală. Recent, fiica lui Petre Roman a spus cuvinte frumoase despre Pepe, iar Oana Zăvoranu a ironizat-o fără să mai stea pe gânduri.

„Și de ăsta (n.r. Pepe) e tare mândră… E… ea ar vrea ca și el să fie mândru de ea și așa ca ‘iubit’ că de mult timp visează în secret la el… la el și el… NIMIC, BĂI NENE. (…) Dar tu… continuă să visezi… că visul moare ultimul”, a scris actrița.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu i-a informat pe fani că urmează o surpriză în decembrie, mai exact o emisiune pe canalul ei de YouTube, unde va aborda subiecte din showbiz-ul românesc și va vorbi despre anumite persoane publice din România.

ADVERTISEMENT