Life

Oana Zăvoranu, imagine din dormitor! Cine o veghează pe artistă și ce spune despre operațiile estetice pe care le-a făcut

Oana Zăvoranu face ce face și este mereu în centrul atenției. Nonconformista vedetă s-a fotografiat în pat cu pisica așezată pe spatele ei și a deschis un subiect aparte
17.04.2022 | 13:17
Oana Zavoranu imagine din dormitor Cine o vegheaza pe artista si ce spune despre operatiile estetice pe care lea facut
Oana Zăvoranu a susținut o nouă intervenție. Sursa foto: arhivapersonală.
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, în vârstă de 48 de ani apare rar la tv sau în public. Însă, bruneta își ține fanii la curent cu tot ceea ce face pe rețelele de socializare. Dar nu atât de des ca altădată. Totuși, de câte ori postează câte ceva, bruneta este remarcată imediat. Așa s-a întâmplat și cu imaginea din dormitor, publicată de vedetă.

Oana Zăvoranu, imagine din dormitor

Oana Zăvoranu postează mai rar și pe rețelele de socializare acum, unde are sute de mii de admiratori. Ea a publicat recent o galerie foto în care în prim plan apare ea și pisica ei, amândouă în pat.

ADVERTISEMENT

Oana stă cu ochii închiși, iar felina tronează cu nonșalanță pe spatele ei. Unii dintre prietenii ei virtuali au remarcat că ea și-a mărit buzele și au confundat-o cu o altă brunetă focoasă, Daniela Crudu.

„Ce ți-ai facut la buze? Nu arata ok! (…) Cine e in poza? (…), au notat admiratorii vedetei.

oana zăvoranu
Oana Zăvoranu își arată buzele noi, iar pisica ei tronează pe spatele ei. Sursa foto: arhiva personală.

Vedeta a preferat să tacă. Nu a spus nimic despre intervențiile sale estetice. În trecut Oana nu s-a ferit să discute deschis despre operațiile pe care le-a efectuat.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, criticată de fani pentru injectarea buzelor

Pe lângă problema pe care o are mereu cu „influencerii”, despre care Oana crede că sunt personaje care nu fac nimic, actrița a criticat-o și pe Bianca Drăgușanu, pentru buzele exagerat de mari. Însă nici aceasta nu tăcea și uneori, îi mai dădea replica.

Bruneta a și numit-o „Buzilă”.  Acum, Oana i-a luat locul și și-a mărit buzele, după cum se observă din ultimele sale postări pe internet. Fanii au reacționat și au criticat-o pentru buzele proeminente pe care le are acum.

ADVERTISEMENT

Unii au spus chiar că ea i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, care între timp nu mai are buzele atât de mari, după ce și le-a micșorat.

Oana Zăvoranu, declarații despre intervențiile pe care le are

Oana Zăvoranu este întrebată demulte ori ce intervenții estetice  și-a făcut, iar vedeta nu s-a ferit niciodată să recunoască acest lucru. De nouă ori și-a pus silicoane, până ce a hotărât să renunțe de tot la implantul mamar.

ADVERTISEMENT

Primele silicoane şi le-a pus în anul 2005, câte 135 ml la fiecare sân. Un an mai târziu, bruneta și-a dorit silicoane mai mari și și-a pus unele de 180 ml. În anul 2007 a făcut o schimbare radicală la piept și şi-a pus unele și mai mari, de 450 ml.

În 2008, actrița s-a operat din nou şi a optat, de această dată, pentru niște sâni mai mici, de câte de 250 ml. În 2009, ea şi-a scos de tot implanturile mamare, iar doi ani mai târziu, ea şi-a pus unele de 220 ml.

În anul 2014, Oana Zăvoranu a făcut a şaptea operaţie la sâni, cu implanturi de 460 ml. Până la urmă, ea a decis să renunțe complet la silicoane.

Bruneta comentează mereu vedetele autohtone pentru diverse lucruri.

ADVERTISEMENT