Life

Oana Zăvoranu, imagini emoționante din copilăria ei. Actrița suferă și acum după pierderea tatălui

Oana Zăvoranu a postat câteva imagini rare din copilăria ei pe Instagram, în care apare singură ori alături de tatăl ei.
17.10.2021 | 12:49
Oana Zavoranu imagini emotionante din copilaria ei Actrita sufera si acum dupa pierderea tatalui
Oana Zăvoranu, actriță și prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu reușește să emoționeze și să îi surprindă pe fanii ei de fiecare dată. Vedeta a publicat câteva imagini de când era mică, din vremurile în care nu își imagina niciodată că numele ei va fi cunoscut de o țară întreagă.

Frumoasa actriță care pregătește revenirea pe Youtube cu emisiunea sa a vrut să le împărtășească urmăritorilor de pe rețeaua de socializare câteva din cele mai dragi poze de album.

ADVERTISEMENT

Oana a publicat cea mai veche imagine pe care o are cu ea. Bruneta era tunsă băiețește când era copilă și purta breton.

Oana Zăvoranu, imagini din copilărie, alături de tatăl ei

Zăvo a urcat pe Instastory și o fotografie cu prima ei zi de școală, unde a fost însoțită de tatăl ei, cel pe care îl venerează enorm și despre care vorbește de fiecare dată cu lacrimi în ochi.

ADVERTISEMENT

„Tati meu frumos. Prima zi de școală, normal că alături de tine”, este textul scris de Oana Zăvoranu la una dintre fotografii.

„Ești iubirea mea. Exist datorită ție și sunt cine sunt pentru că tu ești tatăl meu și semăn cu tine”, a mai scris Oana.

ADVERTISEMENT

Oana a avut parte de doi toți. Pe Ioan Bănicioiu, vedeta l-a pierdut mult prea devreme. Ulterior i-a devenit tată Nicolae Zăvoranu, despre care are de asemenea vorbe frumoase de spus.

Întrebată la un moment dat pe care dintre cei doi îl consideră tată cu adevărat, Oana a făcut referire la cel natural. Pe Ioan Bănicioiu îl pomenește cel mai des atunci când vorbește despre familia sa și despre copilărie.

ADVERTISEMENT
oana zăvoranu
Imagini rare cu Oana Zăvoranu din copilărie. @Instagram

Și mama vedetei s-a stins din viață, în anul 2015

„Tată este unul singur. Mă refer la cel natural, Ioan Bănicioiu. Pe Nicolae Zăvoranu îl consider tată de-al doilea și îl iubesc enorm, dar dragostea mea imensă este pentru TATA”, a spus la un moment dat Oana despre tatăl ei.

Îndrăgita actriță și prezentatoare de televiziune a rămas și fără mamă în urmă cu 6 ani. Cu femeia care i-a dat viață nu a avut o relație apropiată. În cele din urmă, a reușit să îngroape securea războiului cu ea, femeia stingându-se împăcată.

Mama Oanei Zăvoranu s-a stins din viață pe 17 aprilie 2015, iar decesul acesteia a creat o adevărată forfotă în presa mondenă atunci.

 

ADVERTISEMENT