Life

Oana Zăvoranu împlinește 49 de ani. Anunț făcut de ziua ei: „Fiți pe fază!”

Oana Zăvoranu a împlinit 49 de ani. Soțul vedetei a avut un mesaj emoționant pentru aceasta, cu ocazia zilei sale de naștere. Mai mult, actrița a anunțat că are planuri mari în acest an.
16.06.2022 | 12:43
Oana Zavoranu implineste 49 de ani Anunt facut de ziua ei Fiti pe faza
Ce urare i-a făcut soțul Oanei Zăvoranu de ziua ei. Foto: Colaj Faantik / Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu împlinește 49 de ani. Vedeta a primit o urare specială de la soțul ei, Alex Ashraf, dar a anunțat și că are planuri mari pentru restul anului.

Ce urare i-a făcut soțul Oanei Zăvoranu de ziua ei

Soțul Oanei Zăvoranu i-a făcut o urare specială de „La mulți ani”, dar și o declarație de dragoste cu ocazia zilei în care aceasta împlinește 49 de ani.

ADVERTISEMENT

Astfel, Alex Ashraf a spus că o iubește pe Oana Zăvoranu cu toată ființa lui și că îi mulțumește pentru familia pe care o au împreună. Mai mult, acesta a spus că toate planurile lor vor prinde contur în acest an.

”La mulți ani, iubita mea soție. Te iubesc din tot sufletul și știu că anul acesta vom face tot ce ți-ai dorit.

ADVERTISEMENT

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru familia pe care o avem împreună. Multă sănătate îți doresc și fie ca tot ce ai visat să ți se îndeplinească”, a scris soțul Oanei Zăvoranu pe pagina sa de socializare.

Ce a răspuns Oana Zăvoranu. Vedeta, dezvăluiri despre planurile sale

Răspunsul Oanei Zăvoranu la această urare de dragoste nu a întârziat să apară, și, mai mult, vedeta a dat unele detalii despre planurile sale în domeniul profesional.

ADVERTISEMENT

Potrivit acesteia, urmează să aibă un proiect „răsunător” în această toamnă.

„Mulțumesc mult iubitul meu. Asta e doar începutul timidă aceea ce voi crea eu anul ăsta și cei care vor urma.

Eu când fac ceva de vine răsunător și creează dependență prin unicitatea și calitatea pe care o reprezintă.

ADVERTISEMENT

În toamna asta, fiți pe fază că nu o să vă vină să credeți, regina s-a întors. Cu proiecte nou-nouțe, diverse colecții, haine, încălțări, bijuterii, parfumuri și creme”, a scris vedeta pe pagina sa de Instagram.

Oana Zăvoranu și partenerul ei de viață nu au încă copii, dar vedeta își dorește să devină mama la un moment dat, după cum le-a mărturisit fanilor de pe rețelele de socializare, care au fost curioși cu privire la acest aspect.

ADVERTISEMENT