Life

Oana Zăvoranu, în pericol? Vedeta i-a îngrijorat pe fani: „E un linșaj la adresa mea”

23.03.2021 | 13:45
Oana Zavoranu in pericol Vedeta ia ingrijorat pe fani E un linsaj la adresa mea
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu i-a nedumerit pe fani cu cel mai nou videoclip postat pe Youtube. Actrița susține că este hărțuită și linșată de când are emisiunea în care toacă vedetele care fac business pe Instagram.

Oana spune în cel mai nou clip postat pe Youtube, un teaser al emisiunii care apare în fiecare miercuri, că în ultima vreme s-a lovit de foarte mult hate și a răspuns și celor care o întreabă de ce nu o critică și pe Bianca Drăgușanu, a cărei poreclă este Buzilă.

ADVERTISEMENT

Vedeta merge mai departe și spune că au apărut în ultima perioadă lucruri pe care nu le-a afirmat niciodată, cineva vrând să îi facă rău cu orice preț.

Oana Zăvoranu, hărțuită și linșată public

„Am fost făcută în fel și chip. S-au scos la suprafață lucruri care nu îmi aparțin. Nu mă deranjează că am creat valuri. Mă deranjează că ceea ce e întâmplă în momentul ăsta este o hărțuială și un linșaj la adresa mea”, a declarat Oana Zăvoranu pe Youtube.

ADVERTISEMENT

Vedeta continuă în teaserul ei spunând că lumea îi cere să facă un episod și despre Bianca Drăgușanu: „Toți îmi scrieți că o vreți pe Buzilă, pe tocător aici. O să vă explic o chestie și despre Buzilă”.

Vedetele au amenințat-o cu instanța

Oana Zăvoranu a început să deranjeze vedetele din România cu emisiunile sale de pe Youtube. Actrița care a jucat în câteva telenovele românești nu a iertat aproape pe nimeni, scopul ei fiind lupta cu influencerițele care îi păcălesc pe internauți cu produsele pe care le promovează.

ADVERTISEMENT

Printre vedetele care au ajuns în gura Oanei se numără Oana Roman, Cristina Ich, Diana Munteanu, Andreea Mantea și Andreea Bănică, printre altele.

O parte a acestor vedete au amenințat-o pe Oana Zăvoranu că o vor da în judecată pentru că le-a denigrat. La un moment dat, mai multe din persoanele publice de care Oana s-a legat au postat același mesaj pe conturile lor de Instagram în care scriau că vor face o acțiune comună în instanță împotriva brunetei.

ADVERTISEMENT