Life

Oana Zăvoranu intervine în scandalul în care este implicat părintele Calistrat Chifan: ”I s-a înscenat”

Oana Zăvoranu a decis să intervină și ea în scandalul în care este implicat preotul Calistrat Chifan. Actrița îi ia apărarea părintelui și spune că totul a fost o înscenare.
17.11.2022 | 11:17
Oana Zavoranu intervine in scandalul in care este implicat parintele Calistrat Chifan I sa inscenat
Oana Zăvoranu îi ia apărarea părintelui Calistrat. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu îi ia apărarea celebrului preot Calistrat Chifan, având în vedere scandalul în care acesta a ajuns său ie implicat.

Oana Zăvoranu îl apără pe părintele Calistrat Chifan

Amintim că preotul Calistrat Chifan este certat pentru lovirea unei femei chiar în curtea bisericii. Incidentul a fost filmat, iar odată cu el, au ieșit la suprafață și alte informații destul de grave cu privire la trecutul părintelui.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu este a doua persoană, după Carmen de la Sălciua, care a ținut să intervină în acest scandal. Actrița spune că nu obișnuiește să recomande lucruri sau oameni, însă și atunci când o face, totul vine din suflet.

Așa s-a întâmplat și în cazul părintelui Calistrat Chifan, un om foarte drag pentru Oana Zăvoranu. Acum ceva timp, aceasta și-a îndemnat fanii să îl urmărească pe preot, spunând că are un mare har.

ADVERTISEMENT

Ceva timp mai târziu, părintele a fost acuzat că ar fi lovit o femeie, însă actrița are un cu totul alt scenariu. Ea susține că totul a fost înscenat, iar în realitate, părintele ar fi un om cât se parte de calm.

”O mare mizerie i s-a înscenat părintelui Calistrat, pentru că așa se întâmplă cu oamenii speciali, sunt victimele dracilor și se încearcă anihilarea lor. (…)

ADVERTISEMENT

Nu a bătut pe nimeni, din contră, a încercat mult prea calm și îngăduitor, în opinia mea, să potolească două dilite, care de multe ori îl enervau, îl îngânau și îl filmau ca niște ordinare în Sfânta Biserică sau afară, unde predica dânsul”, a spus Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre acuzațiile aduse la adresa părintelui Calistrat

În ceea ce privește acuzația conform căreia părintele Calistrat și-ar fi omorât calul în bătaie, actrița susține că la rândul ei, s-a îndoit puțin de aceasta atunci când a aflat informația, având în vedere că este o mare iubitoare de animale.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Oana Zăvoranu spune că nu există nicio dovadă care să confirme faptul că un astfel de incident a avut loc într-adevăr.

În continuare, actrița are mare încredere în părintele Calistrat și spune că nu se va lăsa păcălită de toate informațiile negative la adresa acestuia, care fac înconjurul internetului.

Menționăm că în ultima perioadă, actrița a devenit din ce în ce mai vocală. Oana Zăvoranu a făcut nenumărate dezvăluiri și a ajuns chiar să își ceară și scuze public pentru comportamentul pe care l-a avut în fața mamei sale care s-a stins din viață cu ani buni în urmă.

ADVERTISEMENT