Life

Oana Zăvoranu, ironică la adresa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. “Mănâncă, nu rabdă ca acasă”

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au fost criticați dur de Oana Zăvoranu. Bruneta este scoasă din sărite de vedetele care promovează diferite branduri pentru a primi lucruri gratis.
02.02.2022 | 16:17
Oana Zavoranu ironica la adresa Gabrielei Cristea si a lui Tavi Clonda Mananca nu rabda ca acasa
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu i-a luat la țintă pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda.

Totul a pornit de la o postare făcută de aceștia în care păreau că ar face reclamă unui restaurant.

Oana Zăvoranu a reacționat imediat și a avut un mesaj dur pentru cele două vedete.

Oana Zăvoranu, ironică la adresa Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda. “Mănâncă, nu rabdă ca acasă”

Oana Zăvoranu a declarat în repetate rânduri că este scoasă din sărite de vedetele care acceptă să facă reclame unor branduri pentru a putea primi diferite produse sau servicii pentru care nu scot niciun ban din buzunar. De asemenea, aceasta era nemulțumită pentru că multe dive își îndeamnă fanii să folosească tot felul de lucruri, fără ca ele să le fi testat vreodată.

ADVERTISEMENT

De această dată, bruneta i-a luat la țintă pe Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Totul a pornit de la câteva filmulețe postate de cei doi în mediul online din vacanța petrecută la munte. Aceștia au arătat un restaurant din Poiana Brașov, au prezentat mâncarea și nu au uitat să dezvăluie și numele localului.

Oana Zăvoranu a reacționat imediat și a postat mai multe mesaje dure în care i-a criticat pe cei doi.

ADVERTISEMENT

“Nehaliții! Lupii mă! Moca… Vezi că te îneci, încet. Mănâncă, nu răbda, ca acasă! Vezi că ea halește tot până faci tu story”, a scris bruneta în dreptul imaginilor în care apar Gabriela Cristea și soțul acesteia, potrivit Click.

Mesajul Oanei Zăvoranu
Mesajul Oanei Zăvoranu

Oana Zăvoranu a fost dată în judecată de mai multe vedete

Oana Zăvoranu a avut conflicte cu mai multe vedete de-a lungul timpului. Aceasta le-a luat la ochi pe Oana Roman, Gina Pistol, Cristina Ich, Valentina Pelinel, Adelina Pestrițu sau Alina Ceușan.

ADVERTISEMENT

Unele dintre acestea au fost extrem de supărate și au decis să o dea pe brunetă în judecată. În vara anului trecut, Oana Roman a anunțat că a câștigat procesul pe care i l-a intentat Oanei Zăvoranu.

“Această persoană a generat un val de acțiuni defăimătoare împotriva mea și a altor persoane din spațiul public, pe care l-a condus într-un mod agresiv, vulgar, exagerat și mai ales nefondat. Pentru a stopa aceste atacuri calomnioase, am ales, încă din luna noiembrie 2020, calea legală, considerând că acesta este răspunsul firesc ce trebuie oferit.

ADVERTISEMENT

Instanțele de judecată au confirmat, atât în cazul meu, precum și cazul altor persoane publice atacate în mod similar de această persoană, că ne aflăm în situația încălcării drepturilor nepatrimoniale garantate de Constituția și legile din România.

Ca atare, doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea”, a scris fiica lui Petre Roman pe contul de socializare.

ADVERTISEMENT