Life

Oana Zăvoranu își cere iertare după scandalul de ani de zile cu mama sa: „Nu eram eu, eram posedată”

Oana Zăvoranu este plină de remușcări din cauza certurilor cu mama sa! După scandalul care a ținut și după moartea Mărioarei, vedeta își cere iertare.
31.10.2022 | 08:30
Oana Zavoranu isi cere iertare dupa scandalul de ani de zile cu mama sa Nu eram eu eram posedata
Oana Zăvoranu își cere iertare după scandalul de ani de zile cu mama sa. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut mărturisiri cutremurătoare pe rețelele de socializare și a ajuns să își ceară iertare pentru scandalul de ani de zile pe care l-a dus cu mama ei, Mărioara Zăvoranu.

Oana Zăvoranu își cere iertare după scandalul de ani de zile cu mama sa

Vedeta spune că „se cutremură” când se uită înapoi la anii în care s-a tot certat cu mama ei, Mărioara Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Ba chiar actrița a spus că era posedată de diavol atunci când se certa cu mama ei.

„Nu eram eu… eram posedată, și diavolul din mine mă batjocorea”, a spus Oana Zăvoranu.

De asemenea, Oana Zăvoranu și-a cerut iertare mamei sale, care se află acum în ceruri, pentru toate suferințele pe care i le-a provocat în timpul vieții.

„Când mă uit înapoi mă cutremur…dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în față dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. 

ADVERTISEMENT

Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuință mea de atunci MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit”, a spus vedeta.

Oana Zăvoranu, scuze publice după ani de scandal cu propria mamă

Oana Zăvoranu a vrut să își ceară scuze public pentru tot răul pe care i l-a făcut mamei sale, dar să le ceară scuze și tuturor oamenilor de acasă care au fost martorii scandalului pe care l-a avut cu mama sa și care de multe ori avea loc chiar la diverse emisiuni televizate.

ADVERTISEMENT

„Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante…tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare.

Și îmi cer iertare în felul asta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonista a fost din păcate MAMA MEA…”, a scris vedeta pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Recent, vedeta mărturisea și că l-a descoperit pe Dumnezeu, lucru despre care a vorbit și acum, după ce și-a cerut iertare pentru scandalul cu mama sa.

ADVERTISEMENT