Life

Oana Zăvoranu l-a dat de gol pe Mihai Bendeac. Ce s-a întâmplat între cei doi: “Mă vrei la așternut”

Oana Zăvoranu s-a iubit cu Mihai Bendeac? Declarațiile incendiare ale vedetei: ”Mă vrei la așternut”.
26.06.2021 | 17:45
Oana Zavoranu la dat de gol pe Mihai Bendeac Ce sa intamplat intre cei doi Ma vrei la asternut
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut niște declarații interesante despre Mihai Bendeac și chiar despre posibila relația care s-ar fi înfiripat între cei doi cu ani în urmă.

Oana Zăvoranu, mărturisiri despre relația cu Mihai Bendeac

Vedeta a povestit că ea și Mihai Bendeac au avut o legătură, care a fost foarte aproape în a se materializa, dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. Mai mult, Oana Zăvoranu spune că actorul încă se gândește la ea.

ADVERTISEMENT

Dar, mărturisirile vedetei nu s-au oprit aici, pentru că ea a mai dezvăluit și că Mihai Bendeac încă o urmărește și chiar ar vrea-o în patul său.

„Eu cred că tu încă ești cu ochii pe mine și mă vrei la așternut. Noi am avut niște discuții mai personale”, a spus Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Ce s-a întâmplat, de fapt, între Oana Zăvoranu și Mihai Bendeac?

Oana Zăvoranu a povestit chiar că Mihai Bendeac a invitat-o la el acasă. Totuși, vedeta nu a povestit și ce s-a întâmplat, dar cel mai probabil, această întâlnire nu a avut loc.

Ea a declarat că probabil s-ar fi luat la bătaie, având în vedere că amândoi au personalități foarte puternice. De asemenea, ea a mai dezvăluit că nici nu au apucat să se sărute în cadrul acestei relații de iubire.

ADVERTISEMENT

„Ne-am pupat? Am apucat să ne pupăm? Nu cred că ne-am pupat, e și dubios așa că.. nu cred că ne-am pupat. A vrut să ne întâlnim acasă la el, mă rog.

Vă dați seama  ce ieșea dintr-un date cu mine și Bendeac? Că ne-am fi bătut… ”, a spus Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, despe Mihai Bendeac: Îmi este simpatic

Totuși, Oana Zăvoranu recunoaște că Mihai Bendeac îi este simpatic, chiar dacă uneori o enervează la culme. De asemenea, ea a descris această relație cu actorul drept una cu năbădăi.

„Eu am declarat în nenumărate rânduri că îmi este simpatic, dar există și momente când îmi vine să îi dau numai pumni în cap. Am așa o relație de love-hate, e cu năbădăi, cu Bendeac”, a mai povestit actrița.

Mihai Bendeac a avut o mulțime de relații, dar până acum niciuna nu s-a terminat cu o căsătorie. El a avut mai multe iubite faimoase, printre care și Sore sau Roxana Vancea.

ADVERTISEMENT