Life

Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu! „Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit”

Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu! Ce a povestit vedeta pe rețelele de socializare după ce și-a făcut curățenie în viață.
24.10.2022 | 22:33
Oana Zavoranu la redescoperit pe Dumnezeu Miam destupat urechile si lam auzit miam desclestat gura si iam vorbit
Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu. Ce a declarat vedeta. foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a făcut o adevărată curățenie în viața sa și spune că l-a redescoperit pe Dumnezeu. Vedeta a povestit pe Instagram că l-a văzut pe Dumnezeu după multă vreme.

Oana Zăvoranu l-a redescoperit pe Dumnezeu. Ce a declarat vedeta

Oana Zăvoranu a transmis pe rețelele de socializare că a început să facă o curățenie totală spiritual vorbind și a eliminat lucrurile negative nu numai din mintea sa, ci și din sufletul său și inclusiv din viața ei.

ADVERTISEMENT

Aceasta decizie a luat-o în plin scandal în care este vizată clinica sa privată, unde ar fi descins oamenii legii.

După multă vreme, vedeta spune că l-a văzut pe Dumnezeu, l-a auzit și a vorbit cu el.

La rândul său, Dumnezeu i-a ascultat rugile și păcatele actriței, și acum aceasta este eliberată încet de toate greșelile făcute, spune Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

„Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp …

Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale.”, le-a transmis Oana Zăvoranu fanilor ei, pe InstaStory.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a transmis că nu s-a pocăit

Chiar și așa, Oana Zăvoranu a ținut să le transmită urmăritorilor săi de pe rețelele de socializare că nu s-a pocăit, nu a intrat în vreo sectă religioasă, ci doar a redescoperit relația sa cu Dumnezeu.

De asemenea, Oana Zăvoranu a făcut și o trimitere la oamenii care se alături politicii în zilele noastre, așa cum a făcut-o și Anamaria Prodan, care s-a înscris în partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Alianța pentru Patrie, pe scurt APP.

ADVERTISEMENT

„Și nu, nu m-am pocăit … ca să nu lăsăm loc de speculații mărunte … nu m-am afiliat la vreo sectă sau organizație religioasă. Nici n-am intrat în vreun partid politic, așa cum văd că se poartă.

Nu, doar îl am în sufletul meu, inima mea, și viață și în tot ceea ce fac pe Dumnezeu. Simplu și, totuși, atât de complicat…”, a mai transmis vedeta tot pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT