Life

Oana Zăvoranu le desființează pe Andra și pe Alina Ceușan. Ce o nemulțumește pe vedetă

09.11.2020 | 20:20
Oana Zavoranu le desfiinteaza pe Andra si pe Alina Ceusan Ce o nemultumeste pe vedeta
Oana Zăvoranu le desființează pe Andra și pe Alina Ceușan, dar și pe alte vedete din showbiz. Ce o nemulțumește pe brunetă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă declarațiile șocante cu privire la vedetele autohtone. De data aceasta, bruneta le are în vizor pe Andra, Alina Ceușan, Lidia Buble și Valentina Pelinel.

În ultima perioadă, Oana Zăvoranu face furori cu declarațiile ei controversate referitoare la vedetele din showbiz-ul românesc. După ce i-a surprins pe internauți cu părerea ei despre Oana Roman și Adelina Pestrițu, femeia de afaceri a continuat seria mărturisirilor.

ADVERTISEMENT

Recent, Oana Zăvoranu a primit întrebări de la fanii ei de pe Instagram referitoare la multe alte vedete din România, iar actrița din ,,Sacrificiul” nu s-a sfiit să-și expună liber punctul de vedere.

Oana Zăvoranu le desființează pe Andra și pe Alina Ceușan. Ce o nemulțumește pe vedetă

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu este o vedetă asumată și nu se teme niciodată să își expună opiniile liber, fără să se gândească la consecințe. De ceva timp, aceasta le acordă șansa fanilor ei din mediul online să îi adreseze diverse întrebări, la care afacerista răspunde cu sinceritate.

ADVERTISEMENT

După ce a stârnit controverse cu afirmațiile despre Oana Roman, Adelina Pestrițu, Pepe și Raluca Pastramă, Alexia Eram, Cătălin Botezatu și Andreea Marin, Oana Zăvoranu a făcut declarații și cu privire la Andra, Alina Ceușan, Lidia Buble și Valentina Pelinel.

Întrebată ce părere are despre Andra, Oana a dat de înțeles că nu este pe placul ei, dar nici nu-i contestă talentul. Cu toate acestea, vedeta a mărturisit că defectul Andrei este reprezentat de partenerul ei de viață, semn că bruneta nu îl are la suflet nici pe Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

,,Neinteresantă ca personaj monden, voce bună, melodii mediocre în proporție mare, dar un artist serios și muncitor, de bun simț. Cel mai mare defect: Măruță.”, a spus Oana despre nașa fostului ei soț.

Cu toate acestea, dacă despre Andra a avut și cuvinte de laudă, se pare că Lidia Buble reprezintă o prezență total neinteresată pentru Oana Zăvoranu, bruneta abținându-se de la orice fel de afirmații.

ADVERTISEMENT

,,Total neinteresant personaj”, a zis afacerista scurt și la obiect.

Oana Zăvoranu a fost, totuși, mai acidă la adresa Alinei Ceușan. Conform spuselor brunetei, Alina nu valorează nimic în showbiz-ul românesc și este adesea confundată cu prietena ei, Carmen Grebenișan, semn că influencerițele nu prezintă interes în fața Oanei.

,,Aia de o confund cu alta la fel? Doar că și asta e ”murdărită” de english pe la gură și vă face să credeți că viața e numai șampanie și iahturi. Nu face doi bani și vă spală creierele cu dero”, a mai spus actrița despre blondină.

Nici Valentina Pelinel nu a scăpat prea ușor. Postările blondinei în care promovează un brand anume i-au atras atenția Oanei Zăvoranu, care a precizat că, din disperare de a avea mai mulți urmăritori, aceasta apelează la colaborări cu alte vedete lansate în afaceri, printre care Denisa Tănase.

,,Dar nu era mare mare „modea” prin America? Ia uitați-o mă și pe buzița asta… o fi rămas Cristinel fără cașcaval? I-a dat mă aia de la ”Bambi” ceva să dea și ea mai departe că vor amândouă niște ”fălăuărși”, a concluzionat Oana Zăvoranu, întrebându-se dacă nu cumva Cristi Borcea a rămas fără bani, de vreme ce partenera lui promovează diverse branduri pe rețelele de socializare.

 

 

ADVERTISEMENT