Life

Oana Zăvoranu, mai dură ca niciodată cu Adelina Pestrițu. Cum a descris-o în noul episod al emisiunii sale

31.12.2020 | 09:25
Oana Zavoranu mai dura ca niciodata cu Adelina Pestritu Cum a descriso in noul episod al emisiunii sale
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a fost mai dură ca niciodată cu Adelina Pestrițu în cel mai nou episod al emisiunii sale de pe Youtube. Actrița și vedeta de televiziune a continuat seria dezvăluirilor despre influencerițele din România, iar în noua ediție a tocat-o fără milă pe cea pe care o poreclește Pinocchio.

Oana a continuat să arate cum cerșește atenția urmăritorilor celebra brunetă, devenită cunoscută în urma relației cu Liviu Vârciu, iar de data asta, Querida nu a mai ținut cont de nimic și a trecut inclusiv peste amenințarea că va fi dată în judecată de divele pe care le-a tot criticat.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă emisiune este un pamflet, comentariile Oanei au deranjat marea parte a vedetelor din showbiz-ul românesc, iar Zăvoranu a știut cum să transforme aceste atacuri chiar într-un show de televiziune transmis online.

Oana Zăvoranu, cel mai dur atac la adresa Adelinei Pestrițu

În noul episod, Oana scoate în evidență faptul că Adelina Pestrițu, deși promovează anumite produse cosmetice, nu le folosește și a dat dovadă chiar câteva postări de pe contul ei de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana a amintit de faptul că Adelina a dansat pe boxe, sugerând că acela este nivelul ei, oricât de mult ar vrea să arate publicului că ea a evoluat, ba chiar a făcut mișto de un dans pe care Adelina l-a făcut în fața camerei de luat vederi pe Instastory.

„Mamă, iar ai mâncat colțul ăla de pâine de l-a lăsat tac-tu acolo/”

Nu a lipsit nici deja cunoscuta glumă referitoare la consumul de cafea din viața Adelinei.

„Cum o să mă descurc eu cu toți sponsorii ăștia care mă așteaptă? Eu azi vă cancel pe toți, deci marș de la mine de la ușă, pentru că azi nu mi-am băut cafeaua. Nu pot efectiv să mă concentrez. Ea când era de acolo de la ea de la Muscel, mă-sa când o scula venea cu cafeaua.

ADVERTISEMENT

Pinocchio, Pinocchio, mamă, hai mamă să săpăm că au crescut buruienile în curte. Ea zicea că nu vrea, să îmi vine make-up-artista. Mamă, iar ai mâncat colțul ăla de pâine de l-a lăsat tac-tu acolo?”, este una din criticile extrem de dure ale Oanei Zăvoranu la adresa Adelinei Pestrițu.