Life

Oana Zăvoranu, mai îndrăgostită ca niciodată. Vedeta s-a afișat cu soțul ei pe plajă

Oana Zăvoranu trăiește o continuă lună de miere alături de soțul ei, Alex Ashraf. Actrița și bărbatul ei petrec momente de neuitat pe plaja din Mamaia.
18.08.2021 | 18:25
Oana Zavoranu mai indragostita ca niciodata Vedeta sa afisat cu sotul ei pe plaja
Oana Zăvoranu și soțul ei, vacanță la mare. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu și Ashraf sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt. Vedeta a vrut să le împărtășească fanilor cât este de fericită în brațele soțului ei, postând câteva imagini sugestive de la mare.

Oana a scris câteva cuvinte care definesc relația pe care o formează cu tânărul israelian.  Actrița de telenovele al cărei succes este unul uriaș în mediul online odată cu lansarea unei emisiuni săptămânale pe Youtube susține că Ashraf este dragostea vieții sale, familia de care avea nevoie.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu a primit peste 15.000 de aprecieri la imaginea publicată alături de soțul ei pe nisipul de la Mamaia.

Oana Zăvoranu, la mare cu soțul ei

„Noi! Iubire, familie, împreună, putere, totul”, sunt câteva cuvinte cu hashtag prin care Oana a descris povestea pe care o trăiește de câțiva ani buni alături de Alex.

ADVERTISEMENT

Fanii le-au urat celor doi vacanță plăcută, printre altele, iar unii i-au transmis Oanei că abia așteaptă să revină cu emisiunile ei de pe Youtube, pe care lumea le consideră extrem de savuroase.

„Sunteți super-frumoși; Superbi!; Să fiți sănătoși că frumoși sunteți deja; Oana, ești cea mai tare din parcare”, au scris oamenii la pozele de pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Cineva a întrebat-o pe Oana un lucru despre care vedeta a vorbit de câteva ori, însă nu s-a întâmplat până acum. „Vine bebe?”, este întrebarea primită de actriță, acel fan gândindu-se că această escapadă s-ar putea lăsa cu o surpriză în acest sens în viața vedetei.

oana zăvoranu
Vedeta s-a pozat pe plajă la Mamaia cu soțul ei. Foto: Instagram

Cei doi s-au căsătorit în 2017

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în anul 2017 religios. Nunta celor doi a avut loc într-o zi de toamnă, pe 9 septembrie mai exact.

ADVERTISEMENT

„Nunta a avut loc pe data de 9 septembrie. A fost iniţiativa mea. Oana Zăvoranu, în biserică? E ceva mai greu de imaginat, mă gândesc. Am zis hai să o facem şi pe asta, de ce nu?

Eu m-am gândit să fiu sub acoperire. M-am îmbrăcat într-o rochie roşie cu un decolteu adânc de preotul nu-şi putea dezlipi ochii de pe bustul meu. A avut loc într-o biserică superbă, nu ştiu dacă am intrat într-o biserică atât de frumoasă”, au fost declarațiile făcute imediat după nuntă de Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu a declarat în câteva rânduri că și-ar dori să aibă un copil cu soțul ei, însă nu a fost cazul până acum.

ADVERTISEMENT