Life

Oana Zăvoranu a recunoscut că are o mare dorință. Ce își dorește din tot sufletul să i se întâmple

Oana Zăvoranu a recunoscut că are o mare dorință, despre care a vorbit în cadrul unei emisiuni TV. Vedeta lucrează deja pentru ca această dorință să devină realitate.
21.01.2022 | 09:15
Oana Zavoranu a recunoscut ca are o mare dorinta Ce isi doreste din tot sufletul sa i se intample
ADVERTISEMENT

În cadrul unei emisiuni TV, Oana Zăvoranu a dezvăluit care este marea ei dorință. Vedeta este ambițioasă atunci când vrea ceva cu adevărat și a vorbit despre planurile ei de viitor.

Actrița ar vrea să facă un film care să fie o combinație între genurile thriller și horror. Este ceva neobișnuit în România, dar bruneta consideră că ar fi foarte apreciat de publicul de la noi.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu ar vrea să fie actriță sau producător, nu regizor, pentru că are un om foarte bun pentru acest rol.

Oana Zăvoranu a vorbit despre cea mai mare dorință a ei

Mai mult, Oana Zăvoranu a anunțat că are deja un scenariu foarte bun de film și este sigură că va fi un succes. Nu ține să facă un film despre viața ei, dar crede că o combinație între thriller și horror ar fi pe placul publicului român.

ADVERTISEMENT

Vedetei i-ar plăcea să fie actriță sau producător în propriul film, dar nu regizor. Are deja în plan o persoană care i-a fost regizor la unele seriale în care a jucat și pe care o consideră potrivită pentru acest rol.

“Și să fac un film, nu neapărat după viața mea. Să fac un film, pur și simplu. Am un scenariu de film foarte bun, care îmi aparține. Este unul foarte bun, e un fel de thriller-horror, ceea ce în România, din câte știu eu, nu există.

ADVERTISEMENT

Există foarte multă lume care iubește acest gen, cu efecte speciale. (…) Producător, actriță, la regizor nu m-aș băga pentru că am un om foarte bun, care mi-a fost regizor la niște seriale în care am jucat, care, zic eu, ar fi de minune! (…)”, a declarat Oana Zăvoranu la Antena Stars.

Oana Zăvoranu a mai spus că ar vrea să plece în SUA și să aibă și acolo o casă. Chiar dacă ar pleca, nu ar renunța la viața de aici, ci ar petrece timp și în țară, dar și peste Ocean.

ADVERTISEMENT

“Să plecăm în America, dacă ne ajută Dumnezeu. Să luăm o căsuță și acolo, să pot să stau și, și.”, a mai spus vedeta.

Oana Zăvoranu, despre emisiunea de pe YouTube

Oana Zăvoranu a vorbit, în cadrul aceluiași interviu, despre emisiunea de pe YouTube, pe care fanii o așteaptă cu sufletul la gură.

Din fericire, emisiunea va apărea în prima parte a acestui an și va fi realizată cu ajutorul unei echipe de profesioniști.

“Emisiunea pe YouTube revine anul ăsta în forță, în prima parte a anului 2022, cu o echipă așa cum vreau eu, în forță, să facem ceea ce a creat atâta vâlvă. (…)

Am scăpat de oamenii toxici, de oamenii care nu vor să evolueze. După primul sezon am anunțat că vine al doilea, nu a fost ceea ce a trebuit. Nu mi s-a părut că este o evoluție, mi se părea că este o involuție. (…)

Oamenii au evoluat și vor să vadă lucruri profi, și pe mine mă reprezintă.”, a anunțat Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT