Life

Oana Zăvoranu, mesaj ferm pe Instagram, după zvonul despărțirii de soțul ei: „Pot alege să mă bag în pat cu cine simte sufletul meu”

Oana Zăvoranu a ieșit la rampă cu noi declarații făcute pentru curioșii care speculează privind relația pe care o are cu soțul ei, Alex Ashraf.
29.01.2023 | 09:37
Oana Zavoranu mesaj ferm pe Instagram dupa zvonul despartirii de sotul ei Pot alege sa ma bag in pat cu cine simte sufletul meu
Oana Zăvoranu, actriță și fostă prezentatoare tv. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a transmis un mesaj tuturor celor care speculează legat de situația din viața ei sentimentală, prin intermediul paginii personale de Instagram.

Oana Zăvoranu: „Nu pot închide gura lumii”

Vedeta a vrut să le spună fanilor ei că lucrurile stau bine în viața ei și că orice ar spune, bârfele nu se vor opri. Zilele trecute s-a scris că fosta prezentatoare de televiziune s-ar fi despărțit de soțul ei, Alex Ashraf. La ceva timp după informațiile publicate de spynews.ro, Oana a postat o fotografie cu Alex care ar spune cu totul altceva.

ADVERTISEMENT

Oana a revenit pe Instagram, cu o postare publică de data aceasta, și nu la secțiunea Story, în care a vrut să puncteze niște lucruri.

Zăvo a ținut să sublinieze că atunci când va avea ceva de zis cu referire la schimbările din viața ei, nu va aștepta nicio secundă să fie întrebată de nimeni. A garantat că va fi la fel de transparentă cum s-a dovedit până acum.

ADVERTISEMENT

„Nu pot închide gura lumii, care trăiește viața mea mai mult decât pe a ei. Dar pot alege să trăiesc fix așa cum vreau și în continuare să mă bag în pat cu cine simte sufletul și inima mea, fără să mă prostituez la propriu și la figurat. Eu nu m-am prostituat în viața mea. Asta face diferența”, este o parte a mesajului scris de Oana pe Instagram.

„Știu eu mai bine ce fac și ce am în cap”

Oana a mai scris că dacă s-ar apuca să spună ceva, ar exista alte sute de titluri în presă dând apă la moară persoanelor care se uită pe gaura cheii. „Știu eu mai bine ce fac și ce am în cap. Trăiți-vă viața în realitate, nu pe net. Oamenii știu ce zic. Trepanații, nu! Și nici nu trebuie. Mai e nevoie și de d-ăștia”, a completat Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

De altfel, în ultima perioadă Oana a cam rărit prezența ei pe rețelele de socializare, ocupându-se de business-ul ei.