Life

Oana Zăvoranu, mesaj ironic la adresa Oanei Roman. Vedeta nu a fost invitată la botezul fiului lui Pepe

Oana Zăvoranu, comentariu sarcastic pentru Oana Roman. Ce spune despre faptul că nu a participat la botezul fiul lui Pepe.
23.11.2022 | 18:40
Oana Zavoranu mesaj ironic la adresa Oanei Roman Vedeta nu a fost invitata la botezul fiului lui Pepe
Oana Zăvoranu, comentariu sarcastic pentru Oana Roman. Șatena nu a participat la botezul fiul lui Pepe. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Cunoscuta actriță și fostă prezentatoare TV a avut un mesaj ironic la adresa fiicei lui Petre Roman. Vedeta nu a fost invitată la botezul băiatului celui mai bun prieten, despre care spunea în trecut că îi este ca un „frate”.

Oana Zăvoranu, comentariu sarcastic pentru Oana Roman. Șatena nu a participat la botezul fiul lui Pepe

Oana Zăvoranu a lăsat un comentariu sarcastic pentru Oana Roman în social media pentru că nu a participat la botezul fiului lui Pepe. Bruneta nu a trecut cu vederea această situație și a atacat-o pe influenceriță.

ADVERTISEMENT

Prima soție a artistului de muzică latino a ironizat-o pe fiica lui Petre Roman, cu care de altfel nu are o relație foarte bună.

Mai mult decât atât, șatena nu este „comentată” pentru prima oară de actrița din Numai iubirea și Păcatele Evei.

ADVERTISEMENT

„N-ai fost invitată, ai? Auuu! «Beliciune»… nu jucărie. Lasă, mai faci o poză sub plapumă, mai faci o «cumpărătură» la kil de la Dragon şi o dai de 30 de ori mai scump şi treci tu şi de ofu’ ăsta… Băi nene, bă!”, a spus Oana Zăvoranu pe Instagram.

Oana Zăvoranu, despre prietenia dintre Pepe și Oana Roman

Oana Zăvoranu discuta în urmă cu ceva vreme și despre prietenia dintre Pepe și Oana Roman. Actrița este de părere că fiica lui Petre Roman este îndrăgostită de artist și chiar speră să aibă o relație amoroasă cu acesta.

ADVERTISEMENT

Declarația brunetei nu a rămas fără ecou, influencerița având o replică usturătoare la momentul respectiv pentru prima soție a artistului.

Și șicanele nu se opresc aici pentru că artista a avut un cuvânt de spus și despre magazinul online de haine deschis de șatenă în urmă cu aproape un an.

ADVERTISEMENT

În plus, unele informații au fost confirmate de câteva imagini, după ce Oana Roman a fost văzută cumpărând rochii la un preț foarte mic și pe care, cel mai probabil, le-a revândut cu o sumă piperată.

ADVERTISEMENT