Life
notix pixel id

Oana Zăvoranu, mesaj subtil pentru Andreea Marin. Cum a criticat-o pe prezentatoare: „Mai poți să fii divă?”

Oana Zăvoranu a transmis un mesaj subtil pentru Andreea Marin, în direct la TV. Iată cum a criticat-o pe prezentatoare.
28.10.2021 | 14:46
Oana Zăvoranu, mesaj subtil pentru Andreea Marin. Cum a criticat-o pe prezentatoare: „Mai poți să fii divă?”
Oana Zăvoranu, mesaj subtil pentru Andreea Marin. Cum a criticat-o pe prezentatoare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a criticat-o pe Andreea Marin în direct la TV, la emisiunea lui Cătălin Măruță. Actrița nu este de acord cu vedetele care fac reclame în mod exagerat și a făcut un comentariu la adresa „Zânei Surprizelor”.

De aproape un an, Oana Zăvoranu are și o emisiune-pamflet pe YouTube, unde le ironizează pe vedetele care fac reclame la diverse produse.

Aceasta a spus în repetate rânduri că este de acord cu ideea de a face reclamă, dar nu poate spune același lucru și despre produsele promovate de vedete pe rețelele sociale.

ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu, mesaj subtil pentru Andreea Marin. Cum a criticat-o pe prezentatoare

Controversată pentru stilul direct și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume, Oana Zăvoranu a „înțepat-o” și pe Andreea Marin. Actrița nu este de acord cu produsele la care fac reclamă unele persoane publice din România.

Oana Zăvoranu a făcut un comentariu subtil a adresa Andreei Marin în legătură cu produsele pe care le promovează în mediul online. Bruneta a spus că prezentatoarea TV nu se poate considera „divă” atunci când face reclamă la periile de WC.

ADVERTISEMENT

Fosta actriță din serialul „Sacrificiul” a ținut să menționeze că nu faptul că vedetele fac reclame este deranjat, ci categoriile de produse promovate.

„Când faci reclamă la ceva plătit, dar care nu te umilește, atunci e ok. Când faci reclamă la chiloți, n-ai cum. (…)

ADVERTISEMENT

Când eu sunt cu priza în mână, dar atunci când mă contactezi zici că ai 300 de asistente, nu e ok. Marin (n.r. Andreea Marin)  face reclame la perii de WC.

Am murit în momentul ăla. De ce nu spui: „Mie îmi place să mă cufuresc și de aia folosesc?” Pai, în momentul ăla mai poți să fii divă?”, a declarat Oana Zăvoranu în platoul emisiunii La Măruță, de la Pro TV.

ADVERTISEMENT

Diva a spus că va lipsi o perioadă de pe YouTube, până își va găsi o nouă echipă de filmare pentru emisiunea-pamflet.

Oana Zăvoranu are de recuperat o sumă mare de bani

Oana Zăvoranu a câștigat un proces împotriva lui Luis Lazarus, care a numit-o „asasină” pe brunetă, cu ceva timp în urmă. Astfel, bruneta are de recuperat daune în valoare de 15.000 de euro.

ADVERTISEMENT

„Nu am bani de dat, ci am mulți de recuperat. Am mulți escroci care m-au ciordit și printre el este și Vasilica Tuturiga, care îmi datorează bani si nu pot sa-l execut. Am hotărâre judecătorească, m-a făcut asasină peste tot.

Am de recuperat 15 mii de euro. Nu-l cunoașteți după numele asta, pentru că îi este rușine de el. El se numește Luis Lazarus și are un proces întreg pierdut.

Procesul s-a încheiat acum câteva luni. Cum să ai tupeu, când ești un neica nimeni, să zici că vrei să faci, să dregi?”, a mai spus Oana Zăvoranu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri