Life

Oana Zăvoranu ”mușcă” din asistentele de televiziune. Ce a spus despre Loredana Chivu și Daniela Crudu

Oana Zăvoranu a luat asistentele de televiziune la bani mărunți în noua ei emisiune de pe Youtube.
10.06.2021 | 14:30
Oana Zavoranu musca din asistentele de televiziune Ce a spus despre Loredana Chivu si Daniela Crudu
Oana Zăvoranu i-a luat la țintă pe Smiley și pe Gina Pistol : "Dacă dăm vreun ban pe ceva nu mai suntem noi". Foto: captură Youtube
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu a publicat o nouă ediție a emisiunii sale online, în care de data aceasta le critică pe cele mai cunoscute asistente de televiziune.

De gura actriței nu au scăpat Loredana Chivu și Daniela Crudu, printre altele. Cu unele a fost ceva mai blândă decât cu altele. Ca de fiecare dată, vedeta a criticat în special promovările pe care acestea le fac pe conturile lor de Instagram.

ADVERTISEMENT

Oana a spus despre blondina care s-a iubit în trecut cu Leo de la Strehaia că nu are parte de luxul cu care se laudă. Actrița susține că tot ce face ea este de fațadă, iar vacanțele ei scumpe ar fi sponsorizate de diferiți iubiți.

Oana Zăvoranu ia asistentele tv la puricat

Querida a comentat, printre altele, un videoclip postat de Loredana pe Instagram dintr-un mall din Dubai. În respectivul filmuleț, Loredanei i s-a șoptit cum se numește locul din care se înregistrează, căci acesteia i-a scăpat numele.

ADVERTISEMENT

Zăvoranca a spus că Loredana, zisă și Lunguleț, are noroc cu un iubit arab care i-a deschis anumite porți în  Dubai.

„Dacă îți vinzi ambii rinichi și ovarele n-ai cum să iei o mașină la prețul real. Lumea vorbește că ar fi a lui iubi bogat. Gurile spun că ar fi și prin Dubai unul”, a mai comentat Oana Zăvoranu despre Loredana Chivu.

ADVERTISEMENT

Despre Ana Mocanu, prietena Loredanei Chivu, spune că arată ca ciocănitoare Woody: „Mocangește pe la saloane de tot felul, de ce poate ea. A fost inițial dansatoare la Taraf TV. Dădea din buric pe acolo, după care a ajuns un fel de influencer. Mocangește tot ce poate”.

Daniela Crudu, apreciată de actriță

Cu Daniela Crudu a fost mai puțin dură față de alte vedete. Actrița a spus că pentru ea nu este deloc deranjantă cu ceea ce face pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT

Zăvoranu spune că s-a păstrat în limitele unui bun simț, pentru faptul că nu face reclame la șnițele sau la cozonăcei. „Nu face reclamă la grădina ta, nici la bulion. Bravo”, a spus Oana despre Daniela Crudu.

Singurul lucru pe care l-a criticat a fost faptul că nu mai seamănă deloc cu felul în care arăta când a apărut prima oară la televizor.

Pe lista asistentelor de televiziune de pe lista Oanei s-au numărat și Bianca Drăgușanu și Sânziana Buruiană.

ADVERTISEMENT