Life

Oana Zăvoranu, nemiloasă cu fosta soție a unui fotbalist cunoscut: „După ce ai făcut reclamă la cârnați…”

09.02.2021 | 16:57
Oana Zavoranu nemiloasa cu fosta sotie a unui fotbalist cunoscut Dupa ce ai facut reclama la carnati
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu nu are deloc milă de fosta nevastă a unui fotbalist cunoscut, actualmente antrenorul unei echipe din Liga a II-a.

Querida a luat-o la bani mărunți în cel mai nou  episod al emisiunii sale de pe Youtube pe Diana Munteanu, fosta soție a lui Claudiu Niculescu.

ADVERTISEMENT

Actrița a remarcat numeroasele operații estetice pe care Diana Munteanu și le-a făcut în ultimii ani, multora fiindu-le greu s-o mai recunoască, și a criticat-o și pe ea pentru reclamele pe care le face pe Instagram, printre produsele pentru care aceasta a primit bani numărându-se și niște cârnați.

Oana Zăvoranu o atacă dur pe Diana Munteanu

Oana i-a găsit o poreclă și Dianei Munteanu, așa cum ne-a obișnuit cu toate vedetele pe care le ia la puricat. Numele de cod pe care fosta nevastă a lui Pepe îl are pentru Diana este… Sfriji.

ADVERTISEMENT

„Sfriji, după ce a ajuns Sfriji, a devenit panou publicitar și a devenit și influenceră. De aici începem să vorbim despre Sfriji.

Ea este și nutriționist și plasator de electrocasnice, medic din ăsta de mușchi, după aia le pune mușchii la loc când au febră musculară.

ADVERTISEMENT

Totul se întâmplă pe jos, ea mănâncă pe jos, face mișcare pe jos, are covorașul, e într-o sectă, din asta, dă cu aspiratorul, evident, pe jos, că doar nu pe sus”, sunt câteva dintre criticile aduse de Oana Zăvoranu la adresa Dianei Munteanu.

„Nu te mai spală nimeni”

„Este penibilă. După ce ai făcut reclamă la cârnați, nu te mai spală nimeni”, a fost extrem de dură în încheierea teaser-ului postat pe Youtube.

ADVERTISEMENT
diana munteanu
Diana Munteanu este o cunoscută prezentatoare tv și fosta nevastă a lui Claudiu Niculescu între anii 2007 – 2014

Diana Munteanu nu este prima victimă a pamfletului pe care vedeta îl realizează din luna decembrie pe canalul ei de Youtube. Prin tocător au trecut până acum și alte vedete precun Anda Adam, Andreea Mantea, Oana Roman sau Cristina Ich, iar acesta, asigură actrița, este abia începutul, căci bruneta nu se oprește din a le demasca pe cele despre care consideră că își mint publicul.

 

ADVERTISEMENT