Life

Oana Zăvoranu, nemiloasă cu Selly: „Trebuie să-și pună dinți”

10.12.2020 | 18:41
Oana Zavoranu nemiloasa cu Selly Trebuie sasi puna dinti
ADVERTISEMENT

Nici Selly nu a scăpat de Oana Zăvoranu! Actrița nu este foarte încântată de valul de tineri youtuberi care au devenit modele în viață pentru foarte mulți copii, iar despre Andrei Șelaru a avut cuvinte extrem de dure.

Oana Zăvoranu a spus că lumea e cu susul în jos și că nu înțelege de ce a devenit Selly atât de iubit. A spus că a ascultat o melodie din cele produse de trupa 5Gang din care tânărul youtuber face parte și nu a rezistat mai mult de câteva secunde.

ADVERTISEMENT

Vedeta a făcut un apel la tineri spunând că Selly nu e un model din niciun punct de vedere și s-a arătat îngrijorată cu privire la noul val de ”artiști” apăruți peste noapte în mediul online doar pentru că au foarte mulți urmăritori pe rețelele de socializare.

Oana Zăvoranu și noua ei țintă: vloggerul Selly

În emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, Querida a fost extrem de aspră cu Selly, spunând că există o serie de alți tineri care au cu adevărat ceva de demonstrat, spre deosebire de el.

ADVERTISEMENT

„Dacă tineretul ascultă așa ceva… Selly trebuie să-și pună în primul rând dinți. Eu am văzut că cerșește cu unul care e plin de bube, din trupa lui”, a fost comentariul Oanei Zăvoranu la Kanal D.

De ce e revoltată Oana

„Băi, tineretul din ziua de azi, care sunteți muci, mai uitați-vă la ăia să își ia mașini. Ăștia sunt false vedete pentru că împuiază… Asta nu înseamnă că te uiți la orice nebun care-și bagă bețe-n nas. 

ADVERTISEMENT

Nu sunt pe hate, nu m-a ros pizma, că frumoasă sunt, bani am, sunt la casa mea, dar nu am cum să mă revolt să văd ce e considerată valoare la viața mea. Ce să zică un actor, un Bobonete?”, a completat îndrăgita vedetă de televiziune.

Întrebată care sunt personajele care nu mai trebuie să apară la televizor, Oana a enumerat câteva, iar printre ele s-a aflat și numele Andreei Marin, despre care a spus că importanța ei a scăzut atât de mult încât a ajuns să facă emisiune la TVR 2, nici măcar la TVR 1.

ADVERTISEMENT