Life

Oana Zăvoranu, noi atacuri fără milă pentru Pepe și Oana Roman. Ce a postat în online

18.12.2020 | 22:57
Oana Zavoranu noi atacuri fara mila pentru Pepe si Oana Roman Ce a postat in online
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu continuă atacurile la adresa lui Pepe și la buna prietenă a acestuia, Oana Roman. Bruneta a postat o fotografie de excepție pe rețelele de socializare.

Nu este un secret pentru nimeni faptul că Oana Zăvoranu este o vedetă foarte sinceră și asumată, iar acum, femeia de afaceri surprinde cu noi dezvăluiri despre fostul ei soț.

ADVERTISEMENT

Fanii Oanei Zăvoranu așteaptă cu sufletul la gură fiecare postare a acesteia din mediul online, fiind nerăbdători să vadă noile declarații ale controversatei brunete.

Oana Zăvoranu lansează noi atacuri

Oana Zăvoranu a postat o fotografie cu Pepe în mediul online, în care cântărețul se afla alături de Floricica Dansatoarea. Așa cum era de așteptat, bruneta a comparat-o pe fosta concurentă de la iUmor cu rivala ei, Oana Roman.

ADVERTISEMENT

În plus, Oana Zăvoranu a adăugat un alt comentariu referitor la poza respectivă, menționând că nu crede că fostul ei partener ar fi fost de acord să apară într-o asemenea ipostază.

,,Ce e cu colțu’ ăla? Râzi tu, da’ nu e râsu’ tău! Rânjești sau râzi? Ți-e frică, nebunule că te vede Peppa și jar mănânci” și “Opaaa… stai că se îngroașă gluma… Peppa, păi ce face mă, pipița? Face poze cu «dublura» ta? Eu zic să iei repede măsuri drastice, că așa nu se mai poate”, a scris Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT

Mesajele acide ale femeii de afaceri au venit după ce Oana Roman și alte vedete au dat-o în judecată pe actriță pentru atacurile pe care aceasta le-a lansat în ultima perioadă, semn că diva este hotărâtă să nu renunțe la criticile sale. În plus, Oana Zăvoranu a început și propria emisiune pe YouTube, în care atacă dur vedete autohtone.

,,Voiam să vă anunț că merg mai departe cu motoarele turate în lupta mea pentru adevăr și demascarea tuturor gloabelor care vă prostesc și vă iau banii la mișto pe ace, brice și carice. Bufeurile lor mă amuză și mă fac și mai vehementă în a-mi exercita dreptul la libera exprimare a adevărului față de oamenii care mă iubesc și mă apreciază pentru caracterul meu puternic și neînduplecat. (…)”, a spus Oana Zăvoranu.

ADVERTISEMENT